Andreea Balan – Inima de fier

Asculta live, Andreea Balan - Inima de fier, single nou
loading...

Asculta live Andreea Balan – Inima de fier, single nou

Andreea Balan lanseaza „Inima de fier”, un single ce ascunde un mesaj puternic adresat tuturor oamenilor care absorbiti de suferinta si probleme, uita sa se bucure de cele mai simple si frumoase detalii care le pot aduce un zambet.

În momentele grele, suferința acaparează și cele mai frumoase suflete, iar o „Inimă de fier” este tot ce au nevoie, astfel încât să poată depăși orice greutate și să găsească puterea de a se vindeca. Muzica și versurile piesei „Inimă de fier” sunt compuse de către Ionuț (Popu) Bacula și Vlad Manolache.

„Ziua de 4 martie este o zi foarte importantă în viața mea deoarece în această zi a venit pe lume Clara, cea de a doua minune a mea. Tot în această zi, acum un an, am avut parte de cea mai grea încercare a vieții mele, când inima mi s-a oprit pentru câteva secunde. De atunci, m-am resetat ca om și am realizat că sănătatea este cel mai important lucru, iar iubirea celor dragi, este cea mai de preț comoară. Azi, de ziua Clăriței, ofer publiculului «Inimă de fier», o piesă despre puterea de a te ridica și de a merge mai departe, ori de câte ori viața te încearcă. Nebunia și viteza de azi ne fac de multe ori să ne pierdem în detalii nesemnificative și să uităm că, de fapt, importantă e fericirea… Iar la ea putem ajunge doar dacă înțelegem că viața, cu bune și mai puțin bune, e frumoasă atunci când iubești și ești iubit”, declară artista.

Andreea Balan – Inima de fier

Andreea Bălan este artista cunoscută pentru show-urile sale inedite precum „Lecția de dans”, „Bunny Show” și „Fantezia Show”, unde îmbină cu succes muzica și dansul și oferă publicului o experiență vizuală coregrafică cu un maraton de emoții, pasiune și distracție, prezentate în diferite povești conceptuale. Odată cu apariția single-ului „Paradis”, artista alături de Petrișor, dansatoarele și band-ul ei, au lucrat la un concept inedit de show, magic, plin de culoare, emoții și iubire. Spectacolele susținute de Andreea Bălan transpune publicul într-o lume plină de visare, cu majorete colorate, îngeri, iepurași sexy și balerine grațioase. De-a lungul timpului, artista a lansat zeci de piese, printre care „Uită-mă”, single care a adunat aproape 50.000.000 de vizualizări pe YouTube.

Andreea Balan – Inima de fier

Versuri

Visam cu toti sa ajungem la nori
Dar ne atasam de atatea lucruri
Uitam ca viata are alte culori
Daca o citesti si printre randuri

Si doar pentru cateva mii
Ne pierdem timpul zi de zi
Doar alergand dupa hartii
Mai suntem oare oameni vii

Tu viata fa-ma sa traiesc tot ce n-am mai trait
Si ia-ma iar pe drumul tau atunci cand am gresit
Si du-ma sus pana la cer cand n-am incredere
Si da-mi o inima de fier sa trec peste orice

Visam sa ajungem toti bogati intr-o zi
Si alergam dupa obiecte
Si ne miram ca nu gasim bucurii
In vietile noastre perfecte

Si doar pentru cateva mii
Ne pierdem timpul zi de zi
Doar alergand dupa hartii
Mai suntem oare oameni vii

Tu viata fa-ma sa traiesc tot ce n-am mai trait
Si ia-ma iar pe drumul tau atunci cand am gresit
Si du-ma sus pana la cer cand n-am incredere
Si da-mi o inima de fier sa trec peste oriceee (x4)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *