ANDRÉ – Reset la inima

Asculta online, ANDRÉ - Reset la inima, single nou
loading...

Asculta online ANDRÉ – Reset la inima, single nou

Trupa ANDRÉ s-a reunit! Iata ca dupa 17 ani de la incheierea colaborarii trupa Andre a revenit pe scena muzicala, iar piesa ”Reset la inima” marcheaza reunirea oficiala a trupei.

Andreea Balan si Andreea Antonescu au lansat noul lor clip al melodiei ”Reset la inimă”. Cele doua artiste au format în urmă cu mulți ani una dintre cele mai apreciate trupe românești, dar drumurile celor două fete s-au despărțit. Ne simțim ca la început de ani 2000, odată cu reunirea trupei ANDRÉ, care a lansat piesa „Reset la Inima”. Duo-ul anunța reuniunea la început de lună, iar noua melodie primește un videoclip incendiar, pe care îl puteți urmări în articol. Au trecut 17 ani de pauză pentru grupul ANDRÉ, care s-a reunit în mod surprinzător la începutul lunii iulie 2019. Odată cu acel anunț a apărut și teaserul pentru noul single, „Reset la inima”. Pe lângă acest track urmează o întreagă serie de concerte, iar Andreea Bălan și Andreea Antonescu au promis fanilor o experiență „wow”.

Asculta online ANDRÉ – Reset la inima, single nou

„Reset la inima” este o piesă veselă, de dans, cu un videoclip plin de vegetație luxuriantă și mișcări lascive. Artistele apar dansând coregrafii complexe alături de trupa de dansatori și pozează ca în revistele glossy înconjurate de cactuși și liane. Sunt și secvențe cu gheață și metal, de dragul unui contrast cu natura cea fierbinte de la început de clip. Piesă e cu siguranță catchy și se va auzi la TV și radiouri toată vara. Videoclipul este regizat de Alex Ceaușu, iar de muzică și versuri s-au ocupat Vlad Manolache, Ionuț Bacula, Victor Bourosu și Silviu Marian Păduraru (Deepside Deejays).

Trupa ANDRÉ se înființa în 1999, atunci când lansa single-ul „Liberă la mare”, devenit mega hit în compilațiile dance ale începutului de mileniu. Duo-ul a avut 6 albume la activ, 1.5 milioane de unități vândute, 4 discuri de platină, un disc de aur și sute de concerte. În plus existau fan cluburi Andre în fiecare oraș din România, dar și foarte mulți fani în exteriorul țării.

Alte hituri din discografia ANDRÉ sunt „Noapte de vis”, „Lasă-mă papa la mare”, „Prima iubire”, „Am să îmi fac de cap”, „Flori de tei” și „Fac ce vreau”. În anul 2001, Andre este desemnată „Cea mai bună trupă pentru adolescenți”, iar cele două fete sunt numite „Reginele muzicii dance”.

ANDRÉ – Reset la inima

Versuri 

Atat de rece,
Vad cum ingheata pe obraz lacrima ta
N-ai intelege
Ce simt nici daca-ti pun in piept inima mea

Otrava in sarut
Ai pus si mi-a placut
Parfumul tau mi-a rupt
Al sufletului scut si-a pierdut

Si-am sa dau reset la inima
Sa sterg fiecare lacrima
Sa dau un simplu click
Sa nu mai simt nimic
Ca si cum nici nu ne-am intalnit

Atat de rece
Te simt si doare cand te strang la pieptul meu
Si nu mai trece
Ce-ti pasa tie cat de tare sufar eu

Tu hot de sentiment
Cu sufletul absent
Ce-ai facut
Fara resentiment ai vinde pe un cent ce-am avut

Si-am sa dau reset la inima
Sa sterg fiecare lacrima
Sa dau un simplu click
Sa nu mai simt nimic
Ca si cum nici nu ne-am intalnit (x2)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *