Andra & Descemer Bueno – Camarero

0
Asculta live, Andra & Descemer Bueno - Camarero, single nou,

Asculta live Andra & Descemer Bueno – Camarero, single nou

Andra se aventureaza din nou in muzica latino-americana prin colaborarea cu Descemer Bueno, lansand piesa „Camarero”, pe care nu puteam sa nu o propunem si noi ascultatorilor. Melodia se anunta a fi un hit care va rasuna peste tot in aceasta perioada torida.

Melodia tratează o frumoasă poveste de dragoste în care un cuplu, un el și o ea, au parte de durerile provocate din iubire. Artiştii au experimentat cu diferite ritmuri şi sunete. Andra a apreciat creativitatea compozitorului cubanez, iar Descemer a apreciat vocea Andrei şi talentul său. Videoclipul a fost filmat în multiple locuri exotice, pe plajă, între bărci, negustori de fructe şi un orăşel cucerit de o vara toridă. Pentru acest clip Andra a schimbat 3 ţinute de vară, care au fost accesorizate cu cercei mari şi pălării şi coafuri asortate. Andra şi Descemer Bueno mai au o colaborare la activ, varianta în limba română a hitului „Nos Fuimos Lejos”, alături de Enrique Iglesias.

Asculta live Andra & Descemer Bueno – Camarero, single nou

Piesa a fost foarte aproape să egaleze numărul de vizualizări YouTube al originalului (52 de milioane, respectiv 55 de milioane). Andra a mai cochetat cu muzica latino şi pe „Sudamericana”, o colaborare cu Pachanga ajunsă în TopTrending YouTube Nr. 1 timp de 14 zile în România şi intrând în trending şi în Italia, Spania şi Germania. Andra a apărut recent pe piesa lui Cabron, „Doamna şi Vagabondul” şi face parte din juriul celor mai reputate show-uri TV de la ProTV: „Românii au Talent” şi „Vocea României”.

Despre această colaborare artistul latin a declarat următoarele: Să lucrez cu Andra, cea mai mare artistă din România, este o mare plăcere. Sunt convins că piesa Camarero se va auzi toată vara.

Andra a apreciat la rândul său proiectul muzical astfel: Descemer are un simț extraordinar pentru muzica ritmată, are salsa în sânge, umor și creativitate incredibilă. Mă bucur că am avut ocazia să ne cunoaștem. Cred că mai putem face multe lucruri frumoase împreună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *