Andra & Andrei Banuta – Nu M-am Gandit La Despartire

0
Andra & Andrei Banuta - Nu M-am Gandit La Despartire, Andra, Andrei Banuta, Nu M-am Gandit La Despartire, despre Andrei Banuta,

Andra & Andrei Banuta – Nu M-am Gandit La Despartire

Asculta Andra & Andrei Banuta – Nu M-am Gandit La Despartire si daca-ti place propune-o in playlist Radio Click Romania.

Andra a lansat o melodie nouă, în colaborare cu Andrei Bănuță. De fapt, este un remake al șlagărului interpretat de Dan Spataru. „Nu M-am Gândit La Despărțire”. Ea este lansată cu un videoclip pe măsură, pe care-l poți vedea mai jos.

Despre Andrei Bănuță

Andrei Bănuță are 23 de ani și este din Eforie. Tânărul face parte dintre tinerii artiști care au descoperit muzica încă de la o vârstă fragedă și face multe vizualizări pe youtube. Deși are doar 23 de ani, se bucură de un real succes în rândul tinerilor și nu numai al lor. A partăcipat la o emisiune concurs pentru talente muzicale, însă nu a reușit să se facă plăcut de jurații acestei emisiuni. Cu toate acestea, Andrei Bănuță reușește să intre ușor la inima fanilor săi, cu piesele sale pline de emoție și sensibilitate. Într-o singură zi, a reușit să strângă un milion de vizualizări la melodia sa “Spune-mi, mamă”, pe care o cântă alături de Theo Rose.

Citește și despre Smiley – Aia e. Nu uita să dai like pe facebook, dacă-ți place.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *