Anca Pop – Maria Magdalena

0

Inclusa initial pe albumul eponim lansat de artista in Japonia, „Maria Magdalena” este un mix…

Inclusa initial pe albumul eponim lansat de artista in Japonia, „Maria Magdalena” este un mix de latino si dance ce arata versatlitatea artistei. „Maria Magdalena” este ultima lansare planificata de artista inainte tragicului accident din luna decembrie a anului trecut, in urma caruia si-a pierdut viata la doar 34 de ani. Anca Pop a fost una dintre cele mai controversate aparitii din industria muzicala romaneasca. Cunoscuta si dupa numele sau de scena „Shamanca”, Anca a folosit muzica pentru a-si evidentia viziunea aparte asupra unor subiecte comune precum dragostea si viata.

A debutat cu single-ul „Free Love”, urmat de o serie de colaborari de succes cu Goran Bregović, care au fost inclusa atat pe albumul acestuia („Champagne for Gypsies”), dar si lansate ca single de artista („Ederlezi”). In ultimii ani, cariera Ancai a depasit granitele tarii, bucurandu-se de un succes imens in Japonia, unde intregul album al artistei a aparut pe coloana sonora a serialului „Terrace House: Boys & Girls in the City”, realizat de Netflix.

Asculta Anca Pop – Maria Magdalena

A sustinut un turneu in Japonia si a avut o rezidenta la Sands Casino in Macau cu show-ul „Cosmic Cocktail”, care a adunat peste 100.000 de spectatori in trei luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *