Ana Munteanu – Chocolat

Asculta online, Ana Munteanu - Chocolat, single nou,

Asculta online Ana Munteanu – Chocolat, single nou

Ana Munteanu, castigatoarea emisiunii concurs Vocea Romaniei 2017 si interpreta rolului principal in musical-ul “Mamma Mia!”, in rolul Sophie, a lansat single-ul „Chocolat”.

Ana Munteanu revine pe piața muzicală cu o nouă piesă, de data aceasta în limba franceză. Cum era și firesc, artista nu a stat prea mult pe gânduri în ceea ce privește abordarea acestei piese, Ana Munteanu declarând de nenumărate ori cât de mult iubește limba franceză și cât de tare îi place să compună, cu gândurile și ideile în limba iubirii. Combinația ciocolată-muzică, descrisă în limba franceză, pare să creioneze dragostea frumoasă, învelită în straturi de ciocolată și trăită în cel mai romantic loc cu putință, Paris.

Ana Munteanu – Chocolat

Ana Munteanu cântă de la vârsta de 5 ani și, în prezent, este eleva liceului de muzică „Ciprian Porumbescu” din Chișinău. Talentul și pasiunea pentru muzică le-a moștenit de la părinții ei, chiar dacă aceștia nu au performat niciodată în acest domeniu. Studiază xilofonul, tobele și pianul, este fană declarată a legendarului cântăreț rus, Vladimir Visotki, adoră limba franceză și iubește muzica. În 2014, la numai 13 ani, tânăra a câștigat „Moldova are Talent”, cu piesa Patriciei Kaas – „Il parle d’amour”.

În palmares are mai multe premii muzicale: „Două inimi gemene”, Chișinău, 2014 – premiul I, „Mărul de Aur”, Chișinău, 2014 – premiul I, „Jocurile Delfice”, Rusia, 2012 – Medalia de Aur. La Vocea României 2017, Ana a l-a cucerit pe Smiley încă de la audițiile pe nevăzute, când a interpretat „Bensonhurst Blues” în cadrul primului episod al sezonului. A demonstrat pas cu pas că este Vocea. A spus tuturor că „It’s a Man’s World”, un moment excepțional devenit viral pe internet, a cântat despre inimă, după șlagărul „Of, inimioară”, de la Luminița Dobrescu și a cucerit cu timbrul aparte. A ajuns apoi în finală alături de alte trei voci feminine și a convins cea mai mare parte a publicului să o voteze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *