Amna feat. Emilian - Stelele, Radio Click Romania, Amna, Emilian, Stelele, Asculta online Radio Click Romania,

Amna feat. Emilian – Stelele | Radio Click Romania

Asculta online la Radio Click Romania melodia Amna feat. Emilian – Stelele si daca-ti place, cere-o ca dedicatie pentru cine iubesti tu.

O dată cu venirea toamnei, Amna ne propune o melodie nouă, în colaborare cu Emilian. Se numește „Stelele”, este o piesa emoționantă și este lansată cu un videoclip pe măsură. Melodia este compusa de Amna si Emilian, alături de Șerban Cazan și Gabriel Stănoiu în studiourile HaHaHa Production. Versurile acestei melodii transmit un mesaj puternic și elocvent care va ajunge ușor la inimile ascultătorilor noștri. În videoclipul melodiei, îi putem vedea pe cei doi artiști cum ne transmit o metaforă a iubirii și a pasiunii.

Despre Amna

Cu o comunitate de peste un milion de fani pe platformele de socializare, AMNA a cucerit publicul cu numeroase hituri și interpretări lansate de-a lungul carierei sale, care au generat peste 100 de milioane de vizualizari doar pe YouTube.

Despre Emilian

Emilian a cunoscut succesul cu melodia „Una”, pe care a lansat-o în colaborare cu Connect-R. Pe TikTok „Gura ta” a fost unul dintre cele mai ascultate single-uri. De curând a colaborat alături de Shift pentru melodia „90 60 90”, care a fost și este încă una dintre cele mai difuzate melodii.

Citește și despre Roxen x RAVA – Niciodata inapoi și spune-ți părerea pe pagina de chat romanesc, facebook, twitter sau instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *