Amendati cu 10.000 de lei deoarece au iesit din izolare la domiciliu

0
Amendati cu 10.000 de lei deoarece au iesit din izolare la domiciliu, amendati cu 10 mii, amendati, iesit din izolare la domiciliu,

Amendati cu 10.000 de lei deoarece au iesit din izolare la domiciliu

In sfarsit au aparut si primii amendati cu 10.000 de lei deoarece au iesit din izolare la domiciliu. Aveau rude care abia au revenit din Italia.

Desi trecem printr-o perioada in care ar trebui, sa fim intelegatori, sa fim uniti mai mult decat oricand, iata ca exista specimene de oameni care inca nu inteleg. Este vorba despre 2 persoane din Arad. Acestia, desi se aflau in autoizolare la domiciliu, au decis sa paraseasca locuinta si sa se mearga sa se plimbe putin. In plus, ei sunt rude cu persoane care au revenit de putin timp din zone grav afectate de noul coronavirus. Amenzile fiind destul de usturatoare, 10000 de lei de persoana.

Directia de Sanatate Publica (DSP) Arad impreuna cu cativa polisti au inceput sa faca verificari domicilare persoanelor aflate în autoizolare. Le-a fost usor sa depisteze personajele cautate din cauza galagiei gasite intr-o strada vecina, unde mai multi vecini ii mustruluiau pe cei doi. Se pare ca DSP Arad a primit un telefon anonim in care erau atentionati de comportamentul celor doi. Intrebarea noastra pentru voi este: credeti ca a facut bine cine a facut semnalarea sau nu? Cati dintre voi ar face-o?

Un alt caz, s-a intamplat in Cluj, unde un barbat in varsta de 39 de ani din Campia Turzii a fost amendat. Acesta fiind si el amendat cu 10000 de lei, pentru nerespectarea masurii de autoizolare la domiciliu.

Iata ca cei din judetul Alba, vor sa arate lumii cat de inconstienti sunt si astfel au decis sa incalce si ei legea. Fiind si ei amendati pentru nerespectarea izolarii la domiciliu.
Potrivit autoritatilor sanitare, este vorba de o femeie si trei barbati, rude intre ei.

Spune-ti si tu parerea pe pagina noastra de facebook oficiala sau intra pe cel mai mare chat romanesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *