Alok & Dynoro – On & On

Asculta online, Alok & Dynoro - On & On,

Asculta online Alok & Dynoro – On & On, single nou

Artistul brazilian Alok si-a unit fortele cu producătorul lituanian Dynoro si impreună au creat un single memorabil, „On & On”. Cu o voce patrunzatoare masculina si o linie de bas care oferă forta, „On & On”, este o piesa care se va auzi cu siguranta pe ringurile de dans.

Anul 2019 i-a adus lui Alok succes în plan muzical, clasându-se pe locul #11 în DJ Mag Top 100. De asemenea, Alok a colaborat cu renumitul producător Felix Jaehn și cu trupa britanică pop The Vamps și împreună au lansat piesa „All the Lies”, care a ajuns la peste 60 de milioane de streamuri pe Spotify. Alok a călătorit prin toată lumea, fiind invitat la festivaluri și petreceri precum „Burning Man”, „Ushuaia Ibiza”, „Tomorrowland”, unde a fost singurul artist headliner pe 4 scene ale festivalului belgian. De asemenea, Alok a fost invitat la „Rock in Rio” alături de alți artiști, precum Drake, Ellie Goulding și Bebe Rexha.

Alok & Dynoro – On & On

Dynoro a cucerit lumea muzicală cu melodia „In My Mind”, un single care a urcat pe locul #1 pe Spotify, Apple Music, Shazam – în 13 țări. A ajuns pe locul #1 la US Dance Radio și pe locul #5 în UK Singles Charts. Producătorul lituanian Dynoro a colaborat cu artista Ina Wroldsen pentru piesa „Obsessed”, care a cumulat peste 42 de milioane de streamuri și a ajuns pe locul #1 la US Dance Radio. Având doi artiști talentați implicați în procesul de creație și producție, „On & On” este o melodie cu un sound unic, care e destinată să ajungă în topurile muzicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *