Alexandra Ungureanu & Paul Ananie – Cea mai frumoasa iarna

0
Alexandra Ungureanu & Paul Ananie - Cea mai frumoasa iarna, Alexandra Ungureanu, Paul Ananie, Cea mai frumoasa iarna, chat romanesc, despre cea mai frumoasa iarna,

Alexandra Ungureanu & Paul Ananie – Cea mai frumoasa iarna

Asculta online Alexandra Ungureanu & Paul Ananie – Cea mai frumoasa iarna si propune-o in playlistul nostru daca-ti place.

Alexandra Ungureanu și-a dorit foarte mult o melodie legată de Crăciun și de sfintele sărbători de iarnă. Ea este născută în Decembrie și este îndrăgostită de perioada iernii, dar mai ales în vremea sărbătorilor. Melodia se numește ”Cea mai frumoasă iarnă” și este o colaborare cu un prieten de-al artistei, Paul Ananie. Deși este un cântăreț de muzică populară, artista a ținut neapărat să colaboreze cu el după succesul avut pentru o melodie la care au colaborat.

Despre ”Cea mai frumoasa iarna”

Artista nu a dorit ca această melodie să fie un colind tradițional, ci o poveste de dragoste pe fundalul sărbătorilor de iarnă. Sunt sigur ca mulți dintre noi, se vor regăsi în versurile acestei melodii.

Iată, mai jos, cât de bine sună cântecul și cum arată videoclipul.

Dacă ți-a plăcut articolul, te aștept să dai un like și o distribuire pe facebook. Citește și despre Nicola – Cadouri In Avans ori propune tu o melodie nouă sau veche pe pagina de chat romanesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *