Alexa Dragu – Nu mă las

Alexa Dragu - Nu mă las, Alexa Dragu, Nu mă las, versuri Alexa Dragu - Nu mă las

Alexa Dragu – Nu mă las, single nou lansat cu videoclip

Ascultă online cel mai nou single semnat Alexa Dragu – Nu mă las. Single nou lansat cu un videoclip plin de viață si culoare.

Despre Alexa Dragu

Artista are 21 de ani și a devenit cunoscută datorită emisiunii concurs ”Vocea României”. Aici, a reușit să impresioneze juriul și publicul datorită vocii sale. Și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă de mică, iar la 14 ani apărea pentru prima oară pe o scenă. În acest moment, ea este studentă la Sociologie în limba engleză în cadrul Universității București.

După numai două săptămâni de când și-a facut debutul pe piața muzicală românească, Alexa Dragu lansează un single nou. Prima sa melodie se numește „Sub efectul tău” și a intrat ușor la inimile ascultătorilor noștri.

Despre ”Nu mă las”

Cu acest nou single artistul continuă de relatat povestea începută în prima piesă. „Nu mă las” este o piesă pop, cu ritm captivant și cu un mesaj foarte important. Videoclipul este disponibil în articol, puțin mai jos.

Videoclipul, regizat de Vlad Andrei, continuă firul narativ din clipul muzical al primului single, „Sub efectul tău”, având-o pe Alexa Dragu în prim plan. De data aceasta, chiar dacă focusul este tot pe artistă, acesta subliniază sentimentele de singurătate și neputință care apar atunci când avem impresia că nu mai are rost să continuăm lupta.

Piesa a fost compusă chiar de către Alexa Dragu și a fost produsă de către Cristian Pistol și Damian Rusu.

Iată ce a spus artista despre acest cântec: ”’Nu mă las’ este o piesă pe care am scris-o într-un moment de impas, când simțeam că orice efort al meu era în van și eram din ce în ce mai atrasă de a alege calea ușoară, de a mă lasa, adică de a renunța. Consider că mesajul acestei piese rezonează cu foarte multă lume, în special având în vedere circumstanțele actuale, dar, cel mai important este să fim conștienți că avem în noi puterea de a depăși orice obstacol.

Cred cu tărie în mesajul piesei, iar atunci când și cel mai bun prieten mi-a spus că  ‘Nu mă las’ este piesa lui favorită din repertoriul meu, pentru că se identifică cel mai mult cu ea, am știut că acest cântec trebuie să fie partea din povestea pe care vreau să o spun publicului. ‘Nu mă las’ este opusul cântecului lebedelor, este cântecul luptătorului care nu se dă înfrânt.”.

Spune-ți și tu părerea despre acest nou single al Alexei Dragu pe pagina noastră de chat romanesc sau de facebook. Ca bonus, poți citi ultimul articol scris de mine aici despre Cleopatra Stratan – Monte Carlo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *