Alex Velea – Mona Lisa de Cuba

Asculta online, Alex Velea - Mona Lisa de Cuba,

 Asculta online single nou Alex Velea – Mona Lisa de Cuba

Alex Velea lansează piesa „Mona Lisa de Cuba”, impreună cu un videoclip in care apare cea mai buna prietena a Antoniei, Jesse Mae. Sex-appeal, trupuri lucrate, fructe exotice, haine colorate, mașini de epoca, accente latino, the good life. Asta vedem în clipul lui Alex, dedicat frumeții femeii latine. 

Alex Velea revine în atenția publicului cu un nou single numit „Mona Lisa de Cuba”. Soundul   și videoclipul piesei ne aduc un feeling de America de Sud, cu bărbați plini de mușchi și femei cu trupuri perfecte.  Noul clip al lui Alex Velea este pe cont propriu de data asta, doar el și domnișoara supranumită „Mona Lisa de Cuba”. Piesa este produsa in studiourile Golden Boy Society, muzica este semnata de Theea Miculescu si Alex Velea, versurile apartin Theei Miculescu, iar videoclipul este realizat de realizat de Ciolpan Films.

Pasiunea lui Alex Velea pentru muzică a pornit din copilărie.  A îneput să prindă rădăcini în fața publicului odată cu concursul Star Factory pe care l-a câștigat în 2003. De atunci și până în prezent a lansat două albume și a colaborat cu o mulțime de artiști precum Anda Adam, Smiley, Puya, Marius Moga, Connect-R sau Antonia.

A avut diverse pauze în cariera sa, timp în care s-a ocupat și de actorie sau de a face voice-over pentru desene animate. În 2019 a revenit cu un proiect nou numit Golden Gang, o colaborare cu Lino Golden, Mario Fresh și Rashid care a rodit albumul „10 din 10”. Alex Velea și-a înființat și propriul label sub care activează alături de băieții mai sus menționați, numit „Golden Boy Society”.

Alex Velea s-a facut remarcat in industria muzicala datorita talentului sau, fiind un artist complex si complet. Timbrul sau special, dar si abilitatile de compozitor, la care se adauga show-ul pe care il face pe scena si felul in care danseaza, au facut de-a lungul timpului din Alex Velea unul dintre cei mai iubiti artisti din Romania. Solistul a cucerit topurile muzicale cu piese precum „Doar ea”, „Secret”, „Cand noaptea vine”, „Minim doi”, „E marfa tare” si „Din vina ta”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *