Alex & The Fat Penguins – Stea in foc

0
Asculta live, Alex & The Fat Penguins - Stea in foc, single nou,2021

Alex & The Fat Penguins – Stea in foc, single nou

Asculta live Alex & The Fat Penguins – Stea in foc, single nou. Alex & The Fat Penguins a lansat o noua piesa extrasa de pe albumul de debut. Intitulata „Stea in foc”, melodia beneficiaza de un videoclip care prezinta, in contrast cu scenele alb-negru in care apare trupa, imagini color spectaculoase inregistrate de telescopul Hubble, in calatoria sa prin spatiu.

Ca o metaforă venită într-un context în care modelele sociale de succes iau forma facilului și a superficialității, „Stea în foc” vorbește despre sacrificiu și despre efortul susținut prin care trebuie să treacă orice om pentru a performa și a atinge succesul. Practic, steaua fiecăruia trebuie să ardă, înainte de a străluci.

Alex & The Fat Penguins – Stea in foc

„Unii oameni caută să păcălească ordinea firească a lucrurilor. Vor succes, dar nu sunt dispuși să muncească pentru el. Au văzut pe internet sau la televizor că merge și așa. Uită, însă, că adevăratul progres, dar și satisfacția reală, vin ca o încununare a sacrificiilor făcute pe drum. În plus, nu trebuie să uităm că drumul este, de cele mai multe ori, mai interesant decât destinația”, a declarat Alex Coțofan, solistul și compozitorul trupei.

Realizat de Cerasela Marin și Alexandru Enache, videoclipul piesei prezintă scene alb-negru în care apare trupa împletite cu imagini color spectaculoase înregistrate de telescopul Hubble, în călătoria sa prin spațiu.

Piesa „Stea în foc” se regăsește pe albumul „Cardiosonic”, primul material lansat de Alex & The Fat Penguins. Albumul conține 11 melodii, iar, printre acestea se numără „Ursul”, „Pararam” sau „Ploi”, piese care au adus notorietatea trupei și au urcat-o pe scenele marilor festivaluri românești.

Alex & The Fat Penguins este o trupă de rock alternativ care s-a făcut remarcată în zona indie pentru versurile inteligente, dar și pentru umorul și versatilitatea videoclipurilor. Liderul și solistul trupei, Alex Coțofan, s-a născut la Chișinău SI a crescut în București. În prezent face naveta între Paris, unde lucrează ca medic stomatolog, și capitala României, unde își hrănește pasiunea pentru rock-ul indie.

Alex & The Fat Penguins înseamnă Alex Coțofan (voce, chitară), Mihai Ungureanu (chitară bas, backing vocals), Mircea Steriu (chitară solo, backing vocals) și Ionuț Tebeică (tobe, backing vocals).

Spune ce crezi despre acest videoclip pe pagina noastra de facebook sau cere ca si preferinta sau dedicatie pe chat. Citeste si depre AC/DC – Realize  sau Sia feat. Burna Boy – Hey Boy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *