Alex Bittman feat Hype – Curious

Asculta online, Alex Bittman feat Hype - Curious, single nou
loading...

Asculta online Alex Bittman feat Hype – Curious, single nou

Alex Bittman lanseaza al doilea single, “Curious”, alaturi de Hype  si continua seria de lansari de pe EP-ul “Los Tapes”.

Piesa este un mix indraznet intre muzica electronica cu care Alex s-a facut cunoscut in prima faza si ritmuri urbane pe care acesta le-a abordat in ultima perioada. In acelasi timp, piesa imbina doua limbi, aceasta fiind in romana, dar refrenul este in engleza. Din doua in doua saptamani, Alex Bittman lanseaza cate o piesa de pe materialul fresh, care va aparea in varianta completa la inceputul lunii iunie. In total, pe EP-ul “Los Tapes” vor fi 5 piese care abordeaza diferite zone ale muzicii electronice si urbane.

Alex Bittman feat Hype – Curious

Muzica si productia ii apartin integral lui Alex Bittman, pentru text artistul a lucrat cu Hype, iar vizualul este realizat de Eurosadboy.

Pe Alex Bittman l-am cunoscut initial sub numele de Sybro. Nume sub care a lansat numeroase piese, dar si EP-uri. Apoi, Alex Bittman a facut parte din proiectul Alex & Tugay si Tugay & Alex, alaturi de Tugay si au lansat impreuna albumul “Nu ma judeca frate – Nu ma uita frate 3”. In toate materialele lansate pana acum, artistul abordeaza intr-un mod matur si neconventional sound-uri ale muzicii electronice si trap, un stil ce a luat mare amploare la nivel international.

Insa, Alex Bittman a prins gustul productiei muzicale si s-a facut cunoscut in lumea muzicala, jucandu-se cu beat-uri si remixand piese ale multor artisti cunoscuti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *