Alessiah – Hurricane

Asculta live, Alessiah - Hurricane, single nou

Asculta live Alessiah – Hurricane, single nou

Alessiah, cea mai tanara artista din Romania, intra in portofoliul MediaPro Music & Universal Music Romania, odata cu lansarea single-ului “Hurricane”.

Alessiah și-a făcut loc pe piața muzicală din România încă din 2018, când a lansat primul single “Sunday”, urmat apoi de “Rebels” și “Hurricane”. Deși într-o perioada de grea încercare pentru industria muzicală și întreaga lume, din cauza Covid-19, muzica rămâne un antidot împotriva tuturor stărilor, tocmai de asta, Alessiah vine cu două remixuri noi pentru single-ul “Hurricane”.

Despre faptul că a intrat în familia Universal Music, Alessiah spune: “Mă bucur să am în jurul meu numai profesioniști alături de care să fac echipă pentru îndeplinirea visurilor mele, Sunt mereu într-un proces de învățare, vreau să evoluez de la zi la zi, iar Universal îmi oferă suportul necesar pentru a face asta. Vă mulțumesc”.

Alessiah – Hurricane

Alessiah și-a început carieră muzicală în clasa întâi, de la vârsta de 7 ani, odată cu intrarea la cursurile de la Atelierul de Voce și Muzică by Loredana Groza și Lucia Ciubotaru, iar acum, la câțiva ani distanță, Alessiah și Loredana au devenit colege la casa de discuri MediaPro Music & Universal Music România. Traseul muzical al tinerei artiste continuă cu noi piese produse de Vanotek, la care cei doi lucrează în prezent.

Universal Music România este parte a Universal Music Group, cea mai mare casă de discuri din lume. Universal Music România și-a câștigat poziția de lider de piață încă de la înființare, în 2006, datorită strategiei sale inovatoare. Parte a Universal Music România, MediaPro Music a fost înființată acum 20 ani și deține un catalog local important, ce include peste 5000 de piese. Cu zeci de artiști de top, albume de succes și premii muzicale, sute de hituri și concerte, MediaPro Music este una dintre cele mai importante prezențe din industria muzicală locală.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *