Alege noul slogan Radio Click România

0
Alege noul slogan Radio Click România, slogan radio click romania, Alege noul slogan radio, slogan Radio Click România

Alege noul slogan Radio Click România

Avem nevoie de tine! Alege noul slogan Radio Click România împreună cu noi sau cu prietenii tăi din mediul virtual.

După cum spune titlul și această mică descriere, ne dorim să actualizăm noul slogan Radio. De aceea, avem nevoie de tine și de părerea ta, care ne asculți.

Radio Click România nu este doar un radio, este un loc în care buna dispoziție își dă mâna cu prietenia. Un loc în care toți membrii echipei încearcă să dăruiască un zâmbet in viața asta în care cu greu ne mai mulțumeste ceva. Este dovada vie că unora încă le mai pasa de voi. Veniți alături de noi, cu siguranța nu vă veți mai simți singuri.

Ce este un slogan radio?

Un slogan radio este o frază sau expresie scurtă, memorabilă și distinctivă, folosită pentru a reprezenta identitatea unei stații de radio și pentru a atrage atenția audienței. Acesta ar trebui să captureze esența postului de radio și să comunice într-un mod concis ceea ce face ca respectivul post să fie special sau diferit.

Sloganurile radio sunt utilizate pentru a consolida brandul și pentru a crea o amprentă memorabilă în mintea ascultătorilor. De obicei, acestea sunt creative și evocatoare, având scopul de a stârni interesul și de a menține o legătură emoțională cu audiența.

Loading poll ...

Citește și un articol despre chat românesc. Nu uita de pagina noastră de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *