Alb Negru feat. Ralflo & Rares – Amandoi

Asculta live, Alb Negru feat. Ralflo & Rares - Amandoi, single nou

Asculta live Alb Negru feat. Ralflo & Rares – Amandoi, single nou

Alb Negru, Ralflo si Rares Varniote au lansat ”Amandoi”, o piesa noua  alaturi de un videoclip. Radio Click Romania nu poate sa nu ofere ascultatorilor nostri aceasta coilaborare.

Piesa ”Amândoi” nu este singura colaborare pe care Alb Negru si Ralflo o au impreuna.  Ei au mai colaborat în trecut pe piesa “Mi-e Sete De Tine”, o altă colaborare a lor fiind pentru piesa “Ela” si lista continuă. Rares s-a facut remarcat în muzica hip-hop/rap românească, actuală, cu piesa “O Mie De Nopti”. Piesa ”Amândoi” (Alb Negru feat. Ralflo & Rareș) este compusă de Ralflo (Raphael Wehrlen) pe versurile scrise de Kamara Ghedi. Regia videoclipului noului single ”Amândoi” (Alb Negru feat. Ralflo & Rareș) le aparține lui Kamara și Octavian Lucian.

Alb Negru feat. Ralflo & Rares – Amandoi

“Alb Negru,Ralflo & Rareș este deja un proiect de sine stătător. Noi cântăm în această formulă de 8 ani, de la “Mi-e sete de tine” încoace. Anul acesta în luna iunie se împlinesc 8 ani de când am lansat prima piesă împreună. Este deja ceva care face parte din noi, deși avem trupa noastră Alb Negru separat și ei au proiectele lor, deja noi 4 parcă formăm un întreg și proiectul acesta este unul de suflet. Prietenia care ne leagă mai are in comun si pasiunea pentru sport: toți 4 suntem la Naționala de Fotbal a  Artiștilor, avem în comun fotbalul. Este un motiv în plus pentru a putea fi uniți, fotbalul ne-a unit și mai mult, având în vedere că suntem pe teren toți 4 și întâmplarea face ca niciunul să nu joace pe post cu celălalt, așa că nu e nicio problemă”,  povestește Kamara.

Andrei își completează colegul de trupă: “E o colaborare care ne aduce împreună de 8 ani încoace și prietenia se vede în muzica noastră”, iar Rareș spune despre piesa “Amândoi”: “Starea de bine e ingredientul principal în piesele noastre. Ne bucurăm că reușim să producem atâtea piese frumoase împreună”.

Ralflo vine și el cu o scurtă declarație: “Ne-am gândit să facem o variantă mai de vară, mai reggae, ceva fresh. Și că totdeauna a fost o plăcere să colaborez cu amicii mei de ani de zile. Sunt foarte mulțumit de rezultatul final. Enjoy the life!”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *