Adi Cristescu x Dorian Popa x Antonio Pican – ZODIAC

0
Adi Cristescu x Dorian Popa x Antonio Pican - ZODIAC, Adi Cristescu, Dorian Popa, Antonio Pican, ZODIAC, despre Adi Cristescu, despre Dorian Popa, despre Antonio Pican,

Adi Cristescu x Dorian Popa x Antonio Pican – ZODIAC

Asculta Adi Cristescu x Dorian Popa x Antonio Pican – ZODIAC si daca-ti place voteaz-o, sa intre in Top 40 muzica noua cu Marquez.

Este pentru prima dată când cei 3 artiști colaborează, însă sunt sigur că nu va fi ultima. După cum a promis Adi Cristescu fanilor și apropiaților săi, după o lungă pauză revine în forță pe piața muzicală românească. Astfel s-a gândit la aceasta colaborare cu Dorian Popa și Antonio Pican. Melodia cu siguranță se va auzi pe la toate radiourile, iar noi nu puteam să nu o propunem aici.

Despre Adi Cristescu

Cu ani în urmă, Adi Cristescu cucerea inimile publicului cu multiple piese de dragoste. Una dintre cele mai cunoscute este Colț de suflet, lansată alături de Andra. Dar mai amintim și de Singur în doi sau Nu vreau poveste de amor.

Despre Dorian Popa

Pe lângă cântăreț, Dorian Popa este și compozitor și actor. A devenit cunoscut în 2011, odată cu apariția sa în serialul Pariu cu viața alături de colegii săi din Lala Band.

Despre Antonio Pican

Este unul dintre cei mai fresh și populari soliști, vloggeri ai momentului. Are 18 ani, însă cântă de la frageda vârstă de 7 ani. Antonio s-a făcut pentru prima data remarcat la vârsta de 12 ani, pe scena Next Star unde a cucerit publicul și a ajuns până în finală.

Dacă-ți place muzica de dragoste citește despre BZN – Dance dance. Din secțiunea muzică nouă citește despre Dua Lipa – Dance The Night.

Ne-am bucura să dai like și distribuire pe pagina noastră de  facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *