A murit Kenny Rogers, legenda muzicii country

0
A murit Kenny Rogers, kenny rogers, legenda muzicii country, Radio Click Romania,

A murit Kenny Rogers, legenda muzicii country | Radio Click Romania

Legenda muzicii contry, cu o cariera de peste 6 decenii, s-a stins astazi la varsta de 81 de ani. A murit Kenny Rogers, a anuntat familia sa astazi pe reteaua sociala twitter.

Cantaretul şi compozitorul Kenny Rogers (Kenneth Donald Rogers) s-a nascut la 21 august 1938, in Houston, Texas. Din frageda varsta a copilariei a stiut ca vrea sa fie muzicant, sa faca o cariera muzicala. Astfel, ajuns la varsta liceului, a reusit sa-si cumpere o chitara si sa cante cu grupul Scholars. Nu dupa mult timp, au inceput sa vina si premiile. Cu toate acestea, in 1958 Kenny Rogers a înregistrat singur piesa „That Crazy Feeling”.

Pentru cei care nu-si aduc aminte sau nu stiu cine este Kenny Rogers, a fost cunoscut pentru hiturile ”Lady” şi ”The Gambler”. Cred totusi ca va ramane in mintile noastre duetul din ”Islands In The Stream” cu Dolly Parton. A fost si ultimul turneu, pe care însă l-a întrerupt în urmă cu doi ani din cauza unor probleme de sănătate.

Kenny Rogers are 120 de melodii de succes, fiind prezent în clasamente de muzica country și pop timp de peste 200 de saptamani individuale (doar în Statele Unite). A vandut peste 100 de milioane de copii în lumea intreaga, performanta care-l propune in lista celor mai bine vanduti muzicieni ai tuturor timpurilor.

Artistul a murit din cauze naturale, acasa si inconjurat de cei apropiati.

Intra si tu pe chat online pentru a spune ce crezi sasu pe pagina noastra de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *