3 Sud Est – Focul

0

După piese cunoscute precum „Emoții”, “Cine ești?” și “Stele”, care au adunat zeci de milioane…

3 Sud Est - Focul, 3 Sud Est, Focul, single nou, videoclip,

După piese cunoscute precum „Emoții”, “Cine ești?” și “Stele”, care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube, 3 Sud Est lansează ”Focul”, prima piesă din 2019, o poveste de dragoste sensibilă spusă pe acorduri dulci de chitară. Muzica a fost compusă de către talentatul compozitor Laurențiu Duță, versurile au fost scrise de către cei trei artiști, iar videoclipul a fost regizat de către Iura Luncașu. Filmările s-au desfășurat pe parcursul a două zile pe străduțele din Castellón de la Plana, dar și la Premiere Palace din București. În mai 2018, 3 Sud Est a lansat „Dansăm în ploaie”, o piesă fresh despre fericire și dragoste. Va vine să credeti sau nu, au trecut 22 de ani de când băieții de la 3 Sud Est există pe piața muzicală din România. Probabil că unii dintre cei care le ascultă muzica acum nici nu erau născuți pe vremea când Laurențiu, Mihai și Viorel începeau să cânte.

La sfârșitul anului 2017, trupa a lansat “Stele”, hit ce a cucerit topurile muzicale radio și TV și a adunat peste 12 milioane de vizualizări pe YouTube. În vara aceluiași an, trupa 3 Sud Est a lansat “Am dat tot”, o piesă romantică, inspirată de amintirile și poveștile de dragoste trăite de ei, iar în 2016, trupa a lansat single-ul de succes și clipul “Cine ești?”, o frumoasă piesă de dragoste. Tot în 2016, Laurențiu Duță, Viorel Sipos și Mihai Budeanu au lansat piesa “Adio”, iar în 2015 au colaborat cu Inna pentru hitul “Mai stai”, care a adunat peste 16 milioane de vizualizări pe YouTube.

Asculta 3 Sud Est – Focul

3 Sud Est este una dintre cele mai de succes trupe de pe piața românească, cei trei membri primind titlul de „Regii muzicii de dance“. Printre cele mai cunoscute melodii se numără „Ai plecat“, primul single al trupei care le-a definit caracteristicile muzicale și le-a adus succes, dar și „Amintirile“, cea mai îndrăgită piesă a celor trei. În curând, 3 Sud Est începe un nou turneu atât în țară, cât și în străinătate, care se numește Discoteca 3 Sud Est.

„«Focul» reprezintă iubirea intensă care se aprinde în noi atunci când ne întâlnim jumătatea. E acel dor care te mistuie în lipsa persoanei iubite. Lasă în inimă focul să ardă”, mărturisește Laurențiu Duță, solistul trupei.

Versurile piesei “Focul”

Tarziu in noapte in contratimp
Caut iesirea din labirint
Inspre tine
Dulce amintire

Ochii tai insistent m-au tintit
Doua gloante ce m-au nimerit
Criminal de frumos mi-ai zambit

Ce foc ai pus in inima mea
Ca n-am simtit niciodata asa
Nici ploaia n-o sa poata
Sa stinga focul vreodata..②

Lumimi si umbre stau intre noi
Indragostiti si plini de nevoi
Va fi bine, hai spune-mi ca va fi bine

Ochii tai insistent m-au tintit
Doua gloante ce m-au nimerit
Criminal de frumos mi-ai zambit

Ce foc ai pus in inima mea
Ca n-am simtit niciodata asa
Nici ploaia n-o sa poata
Sa stinga focul vreodata..②

Lasa in inima focul sa arda, in inimi sa arda
Cand ne iubim pe podea in mansarda, pe pat, in mansarda
Lasa fereastra deschisa spre cer versuri.online
Luna sa afle al nostru mister
Soaptele noastre se pierd in eter

Ce foc ai pus in inima mea
Ca n-am simtit niciodata asa
Nici ploaia n-o sa poata
Sa stinga focul vreodata..②…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *