Asculta live, 3 Sud Est - Epic, single nou

Asculta live 3 Sud Est – Epic, single nou

3 Sud Est incheie anul 2019 cu o piesa epica, numita „Epic”. Este o piesa despre sentimentul pur de iubire, atractie si influenta pozitiva a unei persoane dragi atunci cand treci printr-o perioada grea.

Noul single este mai important decat pare la prima auditie, fiind si piesa care da numele urmatorului album. 3 Sud Est încheie un an al aniversării şi rememorării cu piesa „Epic”. Trupa constănţeană a împlinit 22 de ani de la înfiinţare cu 2 luni în urmă şi a sărbătorit prin lansarea unui imn muzical numit „Prietenia”. Acel single a primit un videoclip în care cei 3 muzicieni şi-au strâns toţi prietenii, rudele şi au privit fotografii din adolescenţă şi tinereţe. „Epic” începe cu un pian sensibil şi vocalize în surdină.

3 Sud Est – Epic

Melodia este compusă de către Laurenţiu Duţă şi Viorel Sipos şi a fost produsă de către Laurenţiu Duţă. Artistul a declarat următoarele despre noul release: Anul 2019 a fost un an foarte bun, chiar „Epic”, aşa cum se numeşte şi cea mai nouă piesă a noastră şi nu puteam decât să încheiem anul alături de voi. Împreună suntem învingători şi vrem să vă mulţumim pentru că datorită vouă muzica noastră se aude şi astăzi în difuzoare.

La început de an trupa a lansat piesa „Focul”, care spune o poveste de dragoste sensibilă pe acorduri blajine de chitară. În 2018 3 Sud Est ne-a încântat primăvara cu piesa „Dansăm în Ploaie”, o melodie tinerească despre fericire şi dragoste. Poate cel mai mare hit din ultimii ani al constănţenilor a fost „Stele”, care a urcat rapid în topurile radio şi TV. A strâns peste 14 milioane de vizualizări pe YouTube.

Un alt hit a fost „Mai Stai”, o colaborare cu Inna din 2015, care a sărit de 17 milioane de vizualizări pe YouTube. 3 Sud Est este poate cel mai longeviv şi de succes boy band românesc, cei 3 membri ai trupei primind titlul de „Regii muzicii dance”. Una dintre cele mai cunoscute melodii ale trio-ului este chiar primul single, „Ai Plecat”. De departe cel mai fredonat şi fredonabil cântec al grupului rămâne „Amintirile”, care nu poate lipsi de la nici un party retro şi cu tematică axată pe anii ’90.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *