Asculta online INNA – Locura, muzica noua, single nou

INNA lanseaza piesa ”Locura”  cu versuri in limba spaniola, iar filmarile videoclipului au avut loc in fosta resedinta a dictatorului Nicolae Ceausescu din cartierul Primaverii.

INNA continuă promovarea albumului ”YO” cu piesa ”Locura”. Ca și single-urile anterioare, melodia are versurile în limba spaniolă și poartă semnătura artistei. Videoclipul a fost filmat și regizat de Alexandru Mureșan și Bogdan Păun (NGM Creative), producție video Loops Production, alături care artista a lucrat toate cele 11 videoclipuri pentru piesele de pe albumul ”YO”. Albumul „YO” este în limba spaniolă și a fost lansat pe 31 mai cu ROC Nation, labelul lui Jay-Z, care reprezintă artiști de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith.

„Am filmat două zile, locul arată impresionant și toată echipa a fost încântată că suntem în celebra casă a lui Nicolae Ceaușescu”, a dezvăluit INNA.

INNA – Locura

Lansarea discului „YO” a fost întâmpinată de trei videoclipuri noi, realizate pentru piesele „Te Vas”, „Fuego” și „Gitana”. În videoclipul „Te Vas”, ce a fost lansat pe 30 mai în exclusivitate pe Billboard, INNA și-a dorit să danseze, astfel rezultând niște imagini puternice, care susțin melodia și mesajul piesei prin mișcări de dans contemporan. Albumul „YO” este disponibil pe site-ul oficial al artistei, pe magazinele digitale și în rețeaua Cărturești.

INNA a susținut peste 800 de concerte, are peste 11 milioane de fani pe Facebook, 1.5 milioane de fani pe Twitter și 2.6 milioane de fani pe Instagram. Anul acesta, INNA a atins un nou record pe YouTube: are 3 miliarde de vizualizări pe propriul canal de YouTube și peste 5 milioane de abonați. De asemenea, pe YouTube în general, are peste 4 miliarde de vizualizări, poziționându-se pe locul 91. Artista devansează nume mari precum Justin Timberlake, Thalia, Jessie J, Avril Lavigne, Lana del Rey, Red Hot Chili Peppers, Kygo, Sean Paul sau Kanye West.

0
0
Kiss

Recent Posts

Becky G & Sech – Olvidate

Becky G & Sech - Olvidate Asculta Becky G & Sech - Olvidate. Descoperă videoclipul…

4 zile ago

Roxen – Sărută-mă

Roxen - Sărută-mă - o piesă electrizantă Roxen lansează o nouă piesă energică și plină…

4 zile ago

Luis Fonsi & Laura Pausini – Roma

Luis Fonsi & Laura Pausini - Roma - Un duet emoționant Descoperă Luis Fonsi &…

4 zile ago

Holy Molly x Zodier – Fericit

Holy Molly x Zodier - Fericit: O explozie de energie pozitivă Ascultă la Radio Click…

4 zile ago

Ioana Ignat – O poveste de iubire

Ioana Ignat - O poveste de iubire Ioana Ignat revine cu o baladă emoționantă, despre…

5 zile ago

Marc Anthony – Ale Ale

Marc Anthony - Ale Ale: O explozie de energie salsa Marc Anthony revine cu un…

5 zile ago