Muzica noua

Ioana Ignat – O poveste de iubire

Ioana Ignat – O poveste de iubire

Ioana Ignat revine cu o baladă emoționantă, despre o dragoste pierdută. Ascultă la Radio Click Romania Ioana Ignat – O poveste de iubire.

Ioana Ignat, una dintre cele mai apreciate voci feminine din România, revine pe scena muzicală cu o nouă piesă emoționantă, intitulată „O poveste de iubire”. Lansată pe 25 aprilie 2024, balada povestește despre o dragoste pierdută, despre regrete și despre speranța de a regăsi fericirea.

O voce inconfundabilă și o melodie memorabilă

Ioana Ignat ne cucerește din nou cu vocea sa caldă și inconfundabilă. „O poveste de iubire” este o melodie melancolică, dar plină de speranță, care te va emoționa cu siguranță. Versurile sincere și melodia memorabilă te vor face să te regăsești în povestea descrisă de artistă.

Un videoclip care reflectă mesajul piesei

Videoclipul oficial al piesei „O poveste de iubire” este produs de Vlad Mazarel și prezintă o imagine melancolică, dar frumoasă. Clipul o are în prim plan pe Ioana Ignat, care interpretează piesa cu emoție și pasiune. Scenele din videoclip reflectă perfect mesajul piesei și te vor face să te simți conectat la povestea artistă.

O nouă etapă în cariera Ioanei Ignat

„O poveste de iubire” este o piesă importantă în cariera Ioanei Ignat. Cu această baladă emoționantă, artista își demonstrează maturitatea artistică și versatilitatea. „O poveste de iubire” are toate șansele de a deveni un hit major și de a consolida poziția Ioanei Ignat ca una dintre cele mai apreciate artiste din România.

Despre Ioana Ignat
Ioana Ignat este o cântăreață și compozitoare română născută pe 2 septembrie 1992. Ea s-a remarcat inițial în industria muzicală prin intermediul cover-urilor postate pe platforme online, cum ar fi YouTube. Printre primele sale realizări notabile se numără colaborarea cu artistul Edward Sanda pentru piesa „Inimioară”, lansată în 2017. Această piesă a devenit rapid populară în România și a adunat milioane de vizualizări pe YouTube.

În 2018, Ioana Ignat a lansat single-ul „Doar pe a ta”, care a avut un succes considerabil în rândul publicului românesc. De-a lungul carierei sale, ea a colaborat cu numeroși artiști români și a lansat mai multe piese solo, obținând recunoaștere pentru vocea sa puternică și pentru abilitățile sale de compozitoare.

O baladă emoționantă despre dragoste pierdută

Ioana Ignat revine cu o baladă emoționantă, ce povestește despre o dragoste pierdută, despre regrete și despre speranța de a regăsi fericirea.

Citește și un articol despre Marc Anthony – Ale Ale. Nu uita să te abonezi la pagina noastră de facebook.

0
0
Caesar

Recent Posts

ANDREEA BALAN – Povestea sufletului meu

ANDREEA BALAN - Povestea sufletului meu Ascultă ANDREEA BALAN - Povestea sufletului meu. Un videoclip…

21 de ore ago

Nicoleta Nuca – Nenorocit

Nicoleta Nuca - Nenorocit Descoperă Nicoleta Nuca - Nenorocit la Radio Click România, o baladă…

7 zile ago

Calis Time: Ia pulsul muzicii în fiecare Miercuri

Calis Time: Ia pulsul muzicii în fiecare Miercuri de la 22! Pregătiți-vă pentru o seară…

o săptămână ago

David Guetta & OneRepublic – I Don’t Wanna Wait

David Guetta & OneRepublic - I Don't Wanna Wait Asculta live David Guetta & OneRepublic…

o săptămână ago

Becky G & Sech – Olvidate

Becky G & Sech - Olvidate Asculta Becky G & Sech - Olvidate. Descoperă videoclipul…

2 săptămâni ago

Roxen – Sărută-mă

Roxen - Sărută-mă - o piesă electrizantă Roxen lansează o nouă piesă energică și plină…

2 săptămâni ago