Muzica noua

Nicoleta Nuca – Nenorocit

Nicoleta Nuca – Nenorocit

Descoperă Nicoleta Nuca – Nenorocit la Radio Click România, o baladă emoționantă despre o dragoste pierdută …

Nicoleta Nuca, una dintre cele mai apreciate voci feminine din România, revine cu o nouă piesă emoționantă intitulată „Nenorocit”. Lansată pe 20 mai 2024, melodia este o baladă puternică despre dragoste pierdută și regrete.

Versurile piesei sunt scrise de Emy Alupei, Nicoleta Nuca și explorează sentimentele de durere, furie și disperare ale unei femei care a fost abandonată de persoana iubită. Vocea puternică și emoționantă a Nicoletei Nuca dă viață versurilor și creează o atmosferă melancolică și tulburătoare.

Melodia este compusă de Alex Mladin și are un tempo lent și melancolic, care se potrivește perfect cu tema piesei. Aranjamentul orchestral este delicat și emoționant, oferind un fundal perfect pentru vocea Nicoletei Nuca.

Videoclipul piesei este regizat de CAT Music și spune povestea unei femei care se luptă să treacă peste despărțire. Imaginile sunt simple și emoționante, iar focusul este pe expresiile faciale ale Nicoletei Nuca, care transmit perfect sentimentele personajului.

„Nenorocit” este o piesă emoționantă și plină de sens care va cuceri cu siguranță inimile fanilor Nicoletei Nuca. Melodia este o dovadă a talentului și versatilității artistei, care reușește să transmită o gamă largă de emoții prin muzica sa.

Dacă ai apreciat articolul nostru, te invităm să descoperi și o altă piesă care te va cuceri cu siguranță: David Guetta & OneRepublic – I Don’t Wanna Wait. O colaborare electrizantă între titani ai muzicii – David Guetta și OneRepublic. Nu uita sa te abonezi la pagina de facebook.

0
0
Caesar

Recent Posts

Holograf – Sigur

Holograf - Sigur Holograf lansează o piesă nouă plină de speranță: "Sigur" București, 15 Mai…

6 ore ago

IRIS Cristi Minculescu, Valter & Boro x Cabron – Printi sau Cersetori

IRIS Cristi Minculescu, Valter & Boro x Cabron - Printi sau Cersetori Asculta IRIS Cristi…

8 ore ago

Bee Gees – How deep is your love

Bee Gees – How deep is your love la Radio Click Romania Ascultă online la…

14 ore ago

Ritmul online: Petrecerea de pe radio

Ritmul online: Petrecerea de pe radio cu Hope Ascultă în fiecare zi de Sâmbătă începând…

2 zile ago

SHIFT X JO – Încă O Noapte

SHIFT X JO - Încă O Noapte Asculta SHIFT X JO - Încă O Noapte…

3 zile ago

Delia x ANTONIA – eRAI

Delia x ANTONIA - eRAI Asculta Delia x ANTONIA - eRAI la Radio Click Romania.…

3 zile ago