Zoli TOTH Project - Nunta, single nou

Zoli TOTH Project – Nunta

loading...

Zoli TOTH Project – Nunta

Zoli TOTH Project a lansat un videoclip de promovare a noului single ”Nunta”. Zoli TOTH Project prezintă „Nunta”, un videoclip dintr-o serie de patru, ce vor fi lansate pe parcursul următoarelor 4 luni. Chiar dacă trupa Sistem a luat o pauză de câțiva ani, Zoli TOTH nu stă degeaba și revine cu o nouă piesă alături de band-ul său Zoli  TOTH Project. Melodia se numește „Nunta” și este extrasă de pe viitorul album „Cocoon”, care va fi lansat anul viitor. Zoli TOTH Project a luat naștere în 2014, în București și reprezintă un concept muzical inedit care îmbină percuția, vioara și violoncelul, rezultând un mix inovator între muzica clasică și cea electro-pop.

im_4fc5c52ad2fc6765e94a63c7684deacd

Clipurile au fost filmate în regim de concert, încercând să prezinte atmosfera și spiritul experienței live. Pornit ca un proiect de nișă, Zoli TOTH Project câștigă tot mai mulți susținători. În 2016, Zoli TOTH și-a schimbat sonoritățile, a dezvoltat set-up-ul și a mărit componența trupei. La ora actuală, Zoli Toth Project înseamnă instrumente tradiționale puse față în față cu instrumente industriale pe un sound electro, foarte modern, energic, care nu te lasă să stai jos. Alături de colegii săi, Irina Rădulescu, Imola Tamas, Iulia Bândilă, Bogdan Pop și Mihai Grigore, Zoli TOTH lucrează în permanență la dezvoltarea show-ului, la coregrafie, mișcare scenică, efecte speciale.

Asculta Zoli TOTH Project – Nunta

„Nunta” este o compoziție Zoli TOTH, în aranjamentul lui George Călin. Videoclipul este realizat cu sprijinul Five’s International și a unei echipe de profesioniști: Marius Teodosiu (director tehnic), Alin Popa (lumini), Tiberiu Varzaru (operator lumini), Gabi Petrescu (D.O.P.), Eugen Oprina (D.O.P), John Enache (D.O.P, Film Editor). Videoclipul „Nunta” este prezentat în parteneriat cu MediaPro Music.

„Când faci un videoclip, trendul este de a ilustra o poveste frumosă pe muzică. Noi am ales să vă lăsăm pe voi să descoperiți povestea. De poveste este și trupa, așa cum s-a dezvoltat ea. Sunt curios să aflu dacă ne veți plăcea așa cum suntem, fără măști, fără figurație, fără ajutoare”, declara Zoli TOTH

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *