Zayn feat. Sia - Dusk Till Dawn, single nou

Zayn feat. Sia – Dusk Till Dawn

loading...

Zayn feat. Sia – Dusk Till Dawn

Zayn și Sia încep această toamnă cu o colaborare ce țintește direct spre vârful clasamentelor. Noul single al celor doi se numește ”Dusk Till Dawn” și este acompaniat de un videoclip desprins parcă dintr-un film de acțiune. Clipul este unul spectaculos, dar nu m-am mai mirat când am aflat cine este regizorul. E vorba de Marc Webb, regizorul peliculei „The Amazing Spider-Man – Uimitorul Om-Păianjen”. Cu ”Dusk Till Dawn”, Zayn deschide un nou capitol discografic. Melodia va fi inclusă pe cel de-al doilea album de studio al artistului, despre care nu se cunosc încă prea multe detalii. Piesa a fost compusă de Zayn împreună cu Sia și Greg Kurstin, reputatul producător american cu 10 nominalizări la Grammy și un portofoliu de artiști compus din nume precum Adele, Beck, Pink și Kelly Clarkson.

Zayn Malik a părăsit formația One Direction în martie 2015, artistul declarând la vremea respectivă că își dorește să ducă o viață liniștită și să fie ”un tânăr normal de 22 de ani care să se poată relaxa departe de luminile reflectoarelor”. Ulterior, acesta a detaliat pentru Billboard că ”nu a avut niciodată oportunitatea de a încerca lucruri noi, mai creative, în perioada activității cu trupa”, justificându-și astfel dorința unei cariere solo. Trupa One Direction câștigase până în 2014 impresionanta sumă de 75 de milioane de dolari. Formația deține, de asemenea, recordul a 4 albume consecutive plasate pe prima poziție în topul U.S. Billboard 200.

Asculta  Zayn feat. Sia – Dusk Till Dawn 

Videoclipul acestui single pare a fi trailerul unui film de acțiune, regizorul Mark Webb punându-și amprenta. Webb este cunoscut pentru filme precum ”The Amazing Spider-Man” și ”500 Days of Summer”. La sfârșitul lui 2017, Zayn a lansat împreună Taylor Swift piesa ”I Don’t Wanna Live Forever”. Compusă pentru coloana sonoră a filmului ”Fifty Shades Darker”, melodia a urcat pe prima poziție în topul american iTunes în doar o oră de la lansare, devenind ulterior hit și în topul Billboard.

 

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *