Yssa - Tu si eu, single nou

Yssa – Tu si eu

Yssa – Tu si eu

După colaborarea cu Pacha Man pentru single-ul şi videoclipul „Amprente”, Yssa lansează piesa „Tu şi eu”, o poveste cu un aer adolescentin. Cu un vibe dance-reggae, piesa „Tu şi eu” este compusă şi produsă de către Phelipe, iar videoclipul este regizat de către Simion R. Ştefan. La cei 16 ani, tânăra artistă, pe numele real Isabela Ilie, este elevă în clasa a 10-a, iar în paralel urmează cursuri de canto de 7 ani şi, în plus, studiază pianul şi chitara.

dehdjehc

„Deşi mă aflu la prima colaborare cu Phelipe, am lucrat foarte bine împreună, între noi a existat un vibe foarte bun încă din momentul în care am început să lucrăm la piesă. #TuSiEu vorbeşte despre iubirea pură şi inocenţa dintre doi adolescenţi. Regizorul Simion R. Ştefan a înţeles exact ce îmi doresc şi a transpus totul perfect”, a mărturisit Yssa.

Asculta   Yssa – Tu si eu

Yssa, a reușit să se facă remarcată datorită calitaților vocale deosebite și pare a fi cea mai promițătoare descoperire din industria muzicală autohtonă. Atât profesorii de muzică celebri ce o pregatesc și îndrumă, cât și cunoscuții, o compară cu artista internațională Rihnanna, dându-i Yssei porecla „Rihanna de Romania”.

Yssa s-a apucat de cântat datorită Rihannei, fiind fascinată de ea şi un fan declarat al acesteia. În plus, frumoasa puştoaică susţine că artista din Barbados, considerată una dintre cele mai în vogă şi mai iubite cântăreţe ale momentului, este cea care a inspirat-o şi că speră să ajungă la fel de bună ca ea.

Yssa are toate calităţile pentru a reuşi pe piaţa muzicală, fiind ajutată atât de vocea ei extrem de plăcută şi trăsăturile frumoase, cât si de echipa de profesioniști cu care lucrează.

Versuri – Tu si eu

Ti-ai creat cont in inima mea,
Vrei sa stai sa ai grija de ea,
Daca tu esti client fidel,
O sa-ti dau iubirea mea la fel…

Doua inimi bat inegal,
Sentiment atat de real,
Ma privesti si incep sa-nteleg,
Ca tu esti singurul meu defect…

Rime scrise pe foi,
Pentru o iubire in doi…

La la la la, lasa-mi inima,
La la la la, sa faca ce vrea ea,
La la la la, cand bate face show,
Hastag, tu si eu… [x 2]

Nu pari colectionar,
De iubire ar fi prea banal,
Esti un sincer, esti un erou,
Cat de bine, totul are flow,
E asa bine ca te-am gasit,
Nu stiu ce am, cred ca m-ai vrajit,
Doi copii, doua suflete,
Se iubesc fara regrete.

La la la la, lasa-mi inima,
La la la la, sa faca ce vrea ea,
La la la la, cand bate face show,
Hastag, tu si eu… [x 2]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *