YellLow - Do It Again ft. Mihai Ristea, single nou

YellLow – Do It Again ft. Mihai Ristea

loading...

YellLow – Do It Again ft. Mihai Ristea

Dupa o perioada destul de teasing, YellLow si Mihai Ristea au lansat videoclipul piesei „Do it Again”. YellLow demareaza primavara in forta. Videoclipul este filmat alb-negru cu nuante de galben si este usor psihedelic. Reuseste insa sa transmita ideea piesei „Do it Again” foarte bine. Single-ul, înregistrat în colaborare cu Mihai Ristea, vorbeşte despre serile psihedelice ale orașului, dar şi despre anumite stări umane. 

YellLow - Do it Again

„Piesa a fost scrisa inca de anul trecut, din vara, iar noptile de-atunci revin in amintirea noastra ca flash-uri de lumina, piele si dans nebun. Mihai ne-a spus ca el vede asta la concertele lui, ca o experienta euforica, doar aparent irepetabila, nisipuri miscatoare de endorfine naturale.. Voiam un videoclip psihedelic care sa exprime dorinta asta lacoma de a iesi in oras si a te pierde printre straini, iar IRonic, impreuna cu echipa lui, Iankoo si Eliana, au reusit sa traduca tensiunea si starea sex-driven a piesei intr-un vizual de exceptie. Le multumim lor pe aceasta cale, iar voua va dorim vizionare placuta! Do It Again!”, YellLow

Asculta   YellLow – Do It Again ft. Mihai Ristea

A trecut mai bine de un an de la ultimul videoclip lansat de YellLow (remember „Out of me”) si sincer mi-as dori sa ne ofere piese si clipuri mai des de-atat. Au un stil foarte fain ce ii diferentiaza destul de mult de alti artisti din zona asta.

YellLow a apărut la începutul anului 2010, însă primele luni au adus cu sine mai multe schimbări în componența trupei. Odată definitivată formula, cei patru membri au lansat și primele single-uri: „Crimson”, în iunie 2012, „Scream”, câteva luni mai târziu, la începutul lui 2013. Apoi au urmat „Word Around Town”, pe final de 2014 şi „Out Of Me” în 2015.

Trupa este formată din Andi (keyboard, samples & FX), Luiza (vocals), Radu (bass) și Alex (drums) și este, după cum se prezintă chiar ei, un „fusion între două concepte diferite și, de asemenea, sunetul luminos, optimist, fericit, dinamic al culorii ce-i reprezintă.”

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *