Yasiris feat. Jacobo Ostos – Jangueo

Asculta live, Yasiris feat. Jacobo Ostos - Jangueo, sigle nou

Asculta live Yasiris feat. Jacobo Ostos – Jangueo, single nou

Dupa ce a lansat in urma cu cateva luni alaturi de Isasi B. si Bella Santiago single-ul „Tu Perdicion”, Yasiris colaboreaza pentru prima data cu Jacobo Ostos pentru „Jangueo”.

Compusă de Yasiris și MWolf si produsă de MWolf, „Jangueo” este o piesă senzuală, cu un videoclip plin de sex appeal, filmat în „Oh My Club”, în regia lui Silviu Mîndroc. În vârstă de 21 ani, Yasiris (Alba Yasiris Almonte Díaz), a devenit cunoscută odată cu participarea sa și câștigarea concursului „Gana Con Tu Voz”. La scurt timp după ce a intrat în portofoliul Cat Music Spain, artista a lansat primul single din carieră: „Hasta Manana (Mmm)”, feat. Ilinca, reprezentanta României la Eurovision Song Contest 2017.

Yasiris feat. Jacobo Ostos – Jangueo

A urmat apoi colaborarea cu Juan Magan, Mohombi și Hyenas pentru „Claro Que Si”, hit care a fost no.1 în România în topurile de specialitate. De asemenea, a generat peste 5 milioane de stream-uri pe platformele digitale și peste 8 milioane de vizualizări pe YouTube. „Dame” este a doua colaborare a artistei cu Hyenas, ce a adunat peste 4 milioane de vizualizări pe YouTube. În vara lui 2019 lansează alături de Isasi B. și Bella Santiago „Tu Perdición”, single ce a cucerit topurile muzicale din Spania.

Jacobo Ostos face parte dintr-o familie de toreadori, însă a devenit cunoscut publicului larg după ce a participat la „Supervivientes”, unul dintre cele mai cunoscute și dure reality-show-uri de supraviețuire. Jacobo Ostos a intrat în lumea muzicii de la o vârstă fragedă și a început să mixeze ca DJ în cadrul unor evenimente de modă din Spania, iar în prezent este DJ rezident în „Oh My Club”. Cu o o ascensiune rapidă în lumea muzicii, Jacobo Ostos a împărțit scena cu DJ precum Juanjo Martín, The Zombie Kids, Albert Neve, John Jacobsen sau Manuel de Diego.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *