YANKA - Skip a Little Love, single nou

YANKA – Skip a Little Love

loading...

Yanka, aka Mamasita, a revenit cu o piesă și cu un videoclip nou. ”Skip a Little Love” este piesa prin care Yanka te provoacă să te iubești mai întâi pe tine. Artista care a cucerit pe toată lumea cu vocea ei de pe piesa ”My Heart Is Gone” te provoacă acum să te îndrăgostești. ”Skip a Little Love” e melodia cu care Yanka și-a propus să cucerească pe toată lumea la începutul primăverii. Yanka si-a lansat si site-ul oficial, acolo unde fanii pot afla mai multe despre ea. 

12784814_10153285457036126_50412357_n-1

„Am ales sa-mi lansez de Dragobete site-ul in acelasi timp cu „Skip A Little Love”, o piesa foarte draga inimii mele, pentru ca mesajul meu legat de iubire este de fapt o provocare pentru fiecare in parte, respectiv: „Indragosteste-te de tine, mai intai“, declara Yanka. Piesa este compusa de Yanka si Mihai Ristea si produsa de Mihai Ristea, mix/ master Bunicu’ Magic. Videoclipul a fost filmat si regizat de Anton San, de styling s-a ocupat Andra Moga.

Asculta  YANKA – Skip a Little Love

Si cum altfel ar fi putut talentata artista sa se apropie de cat mai multi oameni decat prin lansarea propriului site, care are si o sectiune speciala de blog? „Am ales sa lansez de Dragobete site-ul in acelasi timp cu  o piesa foarte draga inimii mele, pentru ca mesajul meu legat de iubire este de fapt o provocare pentru fiecare in parte, respectiv“, declara Yanka.

Clipul noii piese „Skip a Little Love“ reprezinta chiar expresia provocarii lansate de Yanka. Despre noul videoclip, Yanka marturiseste: „E o regasire. Mereu suntem tentati sa ne dorim sa fim cum sunt ceilalti sau mereu avem senzatia ca ce au altii este mai valoros. Insa adevarata magie incepe din momentul in care te accepti asa cum esti si nu iti mai proiectezi nevoile pe cei dragi din jurul tau, creand astfel niste asteptari nerealiste care nu duc decat la dezamagiri.“

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *