YANKA - Never Give Up, single nou

YANKA – Never Give Up

loading...

YANKA – Never Give Up

Yanka revine cu un nou single pentru fanii ei, Never Give Up, o piesa speciala compusa de ea si produsa alaturi de Marco and Seba, romanii care au lucrat si la hituri cunoscute de milioane de oameni din Romania si din strainatate. Toate hiturile care au facut-o celebra pe Inna in intreaga lume sunt compuse si produse de ei: Hot, Love, Deja-Vu, Sun Is Up, BOP BOP, Yalla, dar si I Did It, Mama de la Alexandra Stan. Anul trecut, Marco and Seba au avut 3 piese locul 1: INNA – „Diggy Down”, INNA – „BOP BOP”, Carla’s Dreams feat. Delia – „Cum Ne Noi”, colaborari cu Delia, Carla’s Dreams si Alina Eremia.

Thumbnail(1)

Anca Elena Petcu este o cântăreață de muzică pop-dance din România, cunoscută sub numele de Yanka. Anca s-a născut în Galați, România și a făcut parte din „Școala Vedetelor” ediția a 2-a. Anca a devenit cunoscută în România o data cu formația Cat Love Dogs, sub îndrumarea lui Mihai Ogășanu după care a intrat în trupa ZUM și colaboratoare a emisiunii Cronicii Cârcotașilor. Sub numele Mamasita a realizat un proiect produs în colaborare cu Narcotic Sound & Christian D. Pe langa pasiunea pentru muzica, Yanka (Anca Elena Petcu) si-a descoperit interesul pentru un alt domeniu, actoria, odata cu frecventarea cursurilor Scolii de Actorie de Film, scoala lui Dorian Boguta, Dragos Bucur si Alexandru Papadopol.

Asculta   YANKA – Never Give Up

„Clipul este, de asemenea, prima mea colaborare cu Roman Burlaca si BRFilms. Mi-am dorit foarte mult sa lucrez cu Roman pentru ca imi plac metaforele lui. Recunosc ca este pentru prima oara cand efectiv, nu m-am implicat deloc in crearea conceptului video, ceea ce este o experienta unica. Roman a inteles din cateva cuvinte cine sunt si a reusit sa transpuna universul meu interior in imagini, care spun o poveste profunda si complexa tocmai prin simplitatea lor”, a mai spus Yanka.

Yanka este vocea uneia dintre cele mai difuzate piese – „My Heart Is Gone“, semnată Vanotek, care este nominalizata la “Best Romanian Act” la MTV EMA, dar si “Jungle”, „Skip a Little Love“, “Tell Me Lies”.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *