Yabee -Let me down, single nou

Yabee -Let me down

Yabee -Let me down

Yabee lanseaza piesa “Let me down”. Yabee este cel mai nou artist BlackJackRecords, aceasta a luat primul contact cu muzica inca de la varsta de 3-4 ani atunci cand a observat o buna prietena intr-o poza cu grupul vocal Amadeus. Cel mai nou single, “Let me down”, este o productie BlackJackRecords, melodie la care au luat parte Tulea Danut, Nicolae (Pink Elephant), Peter Zaad, Lauta Vatajanu, Cosmin (Mr.Sax). Yabee se bucura de aceasta piesa dupa ce initial aceasta era realizata ca demo pentru un alt artist international. Vocea si viber-ul pozitiv au determinat producatorii sa o aleaga pe solista ca vocalul single-ului “Let me down”.

d1c84729-c00b-4152-b109-b6fa2f4d0002

Inca de mica, Yabee a avut o mare pasiune pentru muzica, aceasta a facut parte din corul unei biserci ortodoxe a luat lectii de pian si canto clasic. De la doar un hobby la gandul de a debuta ca solist vocal in industria muzicala a fost doar un pas. Yabee a inceput sa isi construiasca cariera prin colaborari cu diverse persoane din industrie urmand ca in momentul de fata aceasta sa colaboreze cu cei de la BlackJackRecords, pentru un proiect muzical intern cat si international.

Asculta   Yabee -Let me down

“Piesa “Let me down” o tot auzeam prin studio atunci cand se lucra la ea, tin minte ca la inceput a fost si varainta in limba romana. Apoi mi-a spus Tulea ca vrea sa ma auda si pe mine pe piesa, dupa ce am inregistrat vocile am fost convinsi cu totii ca eu sunt cea mai potrivita. Se lucreaza de mult timp la piesa, de prin vara anului trecut. Si de-atunci, mereu cand ii dau play imi trasnmite o stare pe care nu o pot descrie in cuvinte. Ma bucur tare mult pentru ca aceasta piesa o sa imi poarte numele si tin sa multumesc echipei BlackJack, dar si celor implicati pentru increderea acordata. Multumiri speciale pentru punctul culminant al piesei lui Mr Sax :)”, declara Yabee.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *