Xonia – Crave You

loading...

Xonia – Crave You

Xonia incepe toamna in forta, dupa o perioada de pauza muzicala, cu o piesa fresh, plina de energie si iubire. “Crave You” este un single dedicat relatiei ei de iubire. Videoclipul piesei, regizat de Anthony Icuagu, a fost filmat intr-un parc de joaca pentru copii, din dorinta de a transmite oamenilor ca dragostea scoate la suprafata copilul din tine, copilul care stie sa traiasca si sa se bucure de toate lucrurile simple, fara a pune bariere sau limite. Xonia a cunoscut succesul în industria muzicală românească încă de la început cu hit-ul ‘My Beautiful One’, cea mai difuzată piesă a anului 2010.

“Crave You’ este o piesa care imi aduce aminte de primele sentimente pe care le-am avut cand am inceput relatia mea cu Albert. Este o piesa fresh, in care fiecare dintre noi, care a iubit sau iubeste, poate sa se regasesca. Mi-am dorit de mult sa lucrez cu producatorul/songwriterul Trackstorm, Zola Gatcia si echipa Joz Music din Franta si iata ca visul meu s-a implinit. Piesa asta a fost propusa de ei special pentru mine. Au inteles ce sound mi-am dorit , acel pop music de care imi este dor de fiecare data sa il aud! Sper ca si voua sa va placa ‘Crave You’, la fel de mult cum imi place si mie“, a declarat Xonia.

Asculta  Xonia – Crave You

În 8 ani de carieră a bifat mai multe piese care au ajuns în fruntea clasamentelor muzicale. Single-uri precum ‘Hold On’, ‘Remember’ sau ‘Ping Pong’, care au fost fredonate de mii de fani, iar anul 2014 i-a adus Xoniei și prima colaborare internațională cu mega star-ul columbian J. Balvin, pentru single-ul ‘I Want Cha’. De asemenea, artista a colaborat cu Alx Veliz, artistul canadian cu care are piesă „Dancing Kizomba”, DJ Sava, Deepcentral sau Sonny Flame.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *