Sonny Flame feat. Connect-R - Print si cersetor,

Sonny Flame feat. Connect-R – Print si cersetor

loading...

Sonny Flame feat. Connect-R – Print si cersetor

Remarcam cu totii ca majoritatea pieselor romanesti lansate in ultima vreme sunt triste, suicidale, “adanci”, sau, in cel mai bun caz, romantice. Exact de acest lucru s-au ferit Sonny Flame si Connect-R cand au scris “Print si cersetor”, probabil prima piesa vesela ce se lanseaza in 2018. Dincolo de “m-ai parasit, nu te pot uita, tu esti fericirea mea”, Sonny Flame si Connect-R incearca sa (ne) reaminteasca un lucru extrem de simplu: este vara, oameni buni! Iar vara, prin definitie, este facuta pentru distractie, pentru plaje insorite, pentru petreceri ce tin pana dimineata, si, de ce nu, pentru aventuri ascunse de in corturile din Vama Veche.

Aceasta este prima colaborare pe care Sonny Flame și Connect-r o au împreună, și sperăm ca nu este ultima. “Print si Cersetor” pare a fi o colaborare reușită și ar fi super să mai auzim feat-uri asemănătoare de la ei și pe viitor. Pentru ca “Print si cersetor” este un single aduce buna dispozitie, ce te indeamna sa uiti de examene sau de sefi artagosi, este o piesa vesela, cu un text colorat. Ca, pana la urma, ce ne adduce vara? In 2018 ne adduce un greier cu… chitara. După numai 8 ore de la lansarea piesei “Print Si Cersetor”, Sonny Flame a reușit să ocupe locul #6 în topul nostru 100 Romanesc. Un impact destul de puternic pentru început. Sperăm să urce și mai mult. Succes!

Asculta   Sonny Flame feat. Connect-R – Print si cersetor

La filmarile videoclipului s-a ras mult. Toata lumea era obosita: Natanticu venea dupa o zi intreaga de filmari, Sonny Flame si Connect-R erau dupa un weekend plin de concerte. In ciuda oboselii, cand Natanticu a inceput sa mimeze textul piesei, toti cei de fata au izbucnit in ras. Practic, despre asta este vorba in intregul videoclip: ras, improvizatie, umor fin. Iar cee ace se vede in intregul videoclip, reactiile artistilor sunt pe bune, fara pic de regie. Iar pentru filmari, alaturi de Sonny flame si Connect-R au fost alaturi cei de la InnocenS Concept Store. Connect-R s-a facut remarcat în muzica pop românească, actuală, cu piesa “Baga Mare” care a fost publicată acum 3 ani şi care a înregistrat până în prezent 23.931.550 vizualizări.

“Nu inteleg de ce, in ultima vreme, toata lumea este trista. Luati o pauza, oameni buni! Ridicati ochii din laptop-uri si din telefoanele mobile. Priviti pe geam! E vara! E cald! E vremea sa urcati in tren si sa dati o fuga la mare. E vacanta! Fugiti in concediu sau, macar un weekend si distrati-va! Despre asta este vorba in piesa asta“, a declarat Sonny Flame.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *