Michael Buble - Such A Night,

Michael Buble – Such A Night

loading...

Michael Buble – Such A Night

Michael Buble întâmpină sărbătorile de iarnă cu jazz-ul anilor ’50. Noul său single de pe albumul ”Love” este un cover după piesa ”Such a Night”, compusă de Lincoln Chase și înregistrată pentru prima oară de The Drifters în 1954. După ”When I Fall In Love” și ”Love You Anymore”, două piese lente, perfecte pentru a fi ascultate în surdină în fața unui șemineu, Michael Buble revine cu un single ce ne pune sângele în mișcare. Noua piesă a artistului se numește ”Such A Night” și este o reinterpretare a unei melodii scrise de Lincoln Chase, compozitor american cunoscut pentru hituri ca „The Name Game” și „The Clapping Song”.

Albumul ”Love” a fost lansat pe 16 noiembrie și include preponderent cover-uri. Singurele melodii originale de pe album sunt ”Love You Anymore” și „Forever Now”. Michael Buble a lansat albumul precedent în 2016. Intitulat ”Nobody But Me”, discul a inclus 9 coveruri și 3 melodii noi, compuse de artist împreună cu diverși colaboratori. În 2019, Michael Buble va primi o stea pe Hollywood Walk of Fame, asemenea marilor legende ale muzicii, precum John Lennon și Michael Jackson. În cadrul ceremoniei de anul viitor vor fi onorați și Pink, Dolly Parton, Faith Hill, Teddy Riley și Cypress Hill.

Asculta  Michael Buble – Such A Night

După un interviu acordat în The Daily Mail, s-a speculat că Michael Buble ar avea intenția de a se retrage din muzică. „Acesta este ultimul interviu. Mă retrag de pe piață. Am făcut albumul perfect și pot să mă retrag de sus”, ar fi declarat Buble. Ulterior, publicistul artistului, Liz Rosenberg a transmis că „Michael Bublé nu are niciun plan de retragere.

Tracklist ”Love” – Michael Buble 

When I Fall In Love
I Only Have Eyes For You
Love You Anymore
La Vie En Rose (featuring Cécile McLorin Salvant)
My Funny Valentine
Such A Night
Forever Now
Help Me Make It Through The Night (featuring Loren Allred)
Unforgettable
When You’re Smiling
Where Or When
When You’re Not Here
I Get A Kick Out Of You

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *