LA MULTI ANI CAESAR !!!

LA MULTI ANI CAESAR !!!

loading...

LA MULTI ANI CAESAR !!!

A mai trecut un an, iar noi suntem din nou aici, alaturi de tine…De ziua ta, am adunat clipele frumoase petrecute împreuna, le-am transformat în fire de nisip perlat si le-am încuiat cu grija într-o pretioasa ,,Clepsidra a amintirilor’’. Muzica, aplauze, sentimente, zâmbete, flori… toate sunt farâme de margaritar ce picura alene în sipetul sufletului.

la-multi-ani-de-ziua-ta-adina_e6a80aaf7afdf6Echipa Radio Click Romania, ureaza un sincer „LA MULTI ANI!” unei persoane deosebite, unui bun prieten. Pentru Caesar, ziua de azi e un nou început cu noi lupte si castiguri, de aceea noi dorim sa-i fim alaturi si sa-i uram multa bafta . Fie ca aceasta zi sa fie una splendida cu soare stralucitor si luminos, sa iti aduca numai bucurii, iar visele sa ti implineasca. Succesul sa te insoteasca in toate initiativele, iar fericirea si voia buna sa te domine in viata. Iti dorim sa ai parte de dragoste, sanatate, intelepciune, bucurii, ganduri senine, prieteni adevarati si speranta in viitor. Sa ramai mereu tanar si cu acelasi spirit vesel. La multi ani !

LA MULTI ANI CAESAR !!!

Exista unii oameni care ajung in viata ta intamplator. Adica nu, nu intamplator, pentru ca orice „intamplare” are rostul ei. Oamenii acestia care intra in viata ta printr-un joc al intamplarii, al sortii, cu care constati ca ai in comun o multime de stranii coincidente, ajung sa-si impleteasca viata cu a ta, ca si cand ati fi fost mereu suflete-pereche. Te ating cu aripa lor ca de inger si constati intr-o buna zi ca te-au innobilat cu prietenia lor. Iar tu vei incerca mereu sa te ridici la aceasta inaltime. Ca sa fii aidoma lui, Prietenului tau. Iar cand vine ceasul aniversar nu-ti mai gasesti cuvintele, totul ti se pare prea banal, prea comun. Incerci sa-ti strigi in cele patru zari bucuria de a-l avea alaturi (chiar si numai sufleteste sau cu gandul). Iar cuvintele se ratacesc, duse de vant. Dar cu toate acestea, cei care simt ca noi, cei care se regasesc in cuvintele de mai sus, toti cei care il regasesc pe Caesar in imaginea Prietenului, sunt invitati, ca impreuna sa-i uram, cu suflet curat LA MULTI ANI !!!

Felicitare-La-multi-ani-tort-in-scara-F.F-21.8.15

Cum tu ai ales sa faci acest drum alaturi de atatia prieteni, carora le-ai daruit cu atata generozitate RadioClick,unde ei sa se intalneasca, sa se cunoasca, sa se refugieze, sa se relaxeze, sa se iubeasca, sa se sprijine , inseamna ca aceasta zi aniversara, ca si precedentele , este un motiv de profunda bucurie si satisfactie, precum si de recunostinta din partea prietenilor adevarati.

LA MULTI ANI CAESAR !!!

Te iubim si te respectam . La multi ani Caesar din partea Ascultatorilor si Moderatorilor. A mai trecut un an, iar noi vom ramâne mereu alaturi de tine…

La multi ani Caesar !!!

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *