JORGE - Iarta-ma, single nou

JORGE – Iarta-ma

loading...

JORGE – Iarta-ma

George Papagheorghe sau Jorge, asa cum il stim cu totii, artistul ce reuseste de fiecare data sa transmita cate un mesaj puternic de dragoste prin piesele sale, revine cu un nou single in atentia publicului atras de muzica romaneasca,“Iartă-mă”. De cate ori am vrut sa spunem “Iarta-ma” si ceva in interiorul nostru parca ne oprea, ajungandu-se astfel la certuri sau chiar la despartiri? Nu e atat de greu sa cerem cuiva iertare atunci cand iubim, atunci ne e teama sa pierdem persoana de langa noi din cauza unor greseli facute voit sau nu. Videoclipul a fost filmat in Edenland Park, o locatie minunata, in Casuta din Povesti si Eden Ranch, povestea creata imbinandu-se perfect cu versurile piesei.

Născut în Constanța, Jorge a fost membru în trupa Cocktail și a preluat pseudonimul actual odată cu lansarea primului album, unul de muzică latino. Cântărețul a participat la diferite emisiuni de divertisment (câștigându-și numeroși fani prin transformările de la „Te cunosc de undeva”) și are la activ mai multe roluri în musical-urile de la Teatrul de Operetă. Printre cele mai cunoscute piese ale artistului se numără „Nimeni nu-i perfect”, în colaborare cu JO, care a adunat peste 18 milioane de vizualizări, „Noi”, „Nu ne potrivim” (feat. CRBL) sau „Detector de minciuni” (feat. Amna). În 2018, Jorge a lansat melodiile „Ce-i al meu e și al tău” și „Alchimie”.

Asculta  JORGE – Iarta-ma 

““Iarta-ma” este o melodie menita sa vindece persoanele care trec prin despartiri sau certuri si pot merge mai departe in viata, dar sanatos. E un fel de mantra de vindecare as spune. A fost foarte frig, am filmat aproape 20 de ore numai în pijama. Am tremurat de frig, mai ales că începuse să ningă. E un videoclip pe care l-am filmat într-o zi, pe un domeniu de lângă București”, declara artistul despre noul lui single.

Jorge își rotunjește veniturile de artist și din noua sa afacere. El deține un magazin online de pijamale pentru bărbați, elegante, din mătase, la prețuri cuprinse între 149 și 899 de lei, așa că la filmările noii producții muzicale el a venit îmbrăcat în pijamalele pe care le comercializează.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *