Ioana Dumbrava - Tata, Ioana Dumbrava, Tata, single nou, nou single

Ioana Dumbrava single nou si videoclip

loading...

Asculta si vezi cel mai nou single Ioana Dumbrava – Tata. Ioana Dumbrava lanseaza un single nou si videoclip. Merita un like si share?

Despre Ioana Dumbrava

Pentru cei care nu stiu, specificam ca Ioana Dumbrava este la inceput de drum in tumultuasa lume a muzicii. Insa cu siguranta vom auzi mult timp de acum incolo despre ea. Ioana Dumbrava, care a implinit de curand frumoasa varsta de 18 ani, a partecipat la mai multe festivaluri de muzica internationale. Astfel in pasaportul tinerei artiste, sunt trecute tari precum Moldova, Ukraina, Italia si altele … In trecut, tanara artista, a facut parte din trupa „Dimineata Tarziu” si apare in momentul de fata in filmul „Lara”. In acest film, artista joaca rolul lui Anya.

Ioana Dumbrava – Tata

Cel mai nou single se numeste „Tata” si este despre un tata super protectiv. Cu alte cuvinte, o povestire spusa in versuri. O povestire realizata de Alex Velea si Rashid, este lansata in acelai timp cu un videoclip pe masura. Videoclipul fiind realizat de Alex Ceausu, cred ca merita toti banii.
Pentru acest single si videoclip, artista nu trebuie sa se forteze foarte mult pentru a intra in rolul unei fiice rebele deoarece ii vine natural. In plus, artista este foarte emotionata datorita colaborarii cu Alex Velea si spera ca acesta sa fie doar inceputul unei lungi colaborari.
Noua, nu ne ramane decat sa-i uram succes si sa va invitam sa ascultati si sa urmariti debutul in lumea muzicii a lui Ioana Dumbrava.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *