Holograf - Mafia

Holograf – Mafia

loading...

Holograf – Mafia

 Holograf, relansează astăzi piesa „Mafia”, un cântec scris în anul 1993 care a fost reeditat pe albumul „Life line”, lansat toamna trecută. Lansarea piesei vine intr-o perioada extrem de importanta pentru situatia politico-sociala actuala si ridica un semn de intrebare cu privire la modul in care ar trebui sa functioneze o societate armonioasa. Reinventarea melodiei „Mafia“ are toate şansele să devină un adevărat hit, deoarece reţeta a fost testată de alţi artişti ale căror melodii cu substrat ironic la adresa oamenilor politici au avut un succes uriaş, mai ales în mediul virtual, unde s-au viralizat cu rapiditate.

Holograf

Nu întâmplător, trupa a ales prima zi a campaniei electorale pentru a lansa acest cântec, scriind pe pagina de facebook un mesaj neobişnuit de dur. „Urmează o luna plină de minciuni, în care cu o mână ni se va da şi cu două ni se va lua. „Mafia” este candidatul nostru pentru această perioadă. Un cântec pe care l-am scris în 1993 pentru albumul „A world full of lies”, dar care în aceste zile pare mai actual ca niciodată”, se menţionează în mesajul Holograf. Acestea fiind spuse, va invitam cu mare drag sa ascultam impreuna piesa trupei Holograf, “Mafia”.

Asculta   Holograf – Mafia

„Mafia” este o piesă veche, pe care baietii de la Holograf, o readuc în actualitate, nu este o dedicaţie neapărat pentru DNA, este o dedicaţie în general. Culmea este că se potriveşte şi după 25 de ani, o piesă cântată acum foarte mulţi ani se potriveşte şi în zilele noastre. Dacă ascultaţi versurile, vă puteţi da seama că este foarte actuală. Cam aceleaşi lucruri se întâmplă şi astăzi, iar DNA nu poate decât să o preia ca imn. Trupa Holograf este de partea celor care caută adevărul. Mesajul este că oamenii trebuie să fie atenţi, să nu facă prostioare, pentru că în cele din urmă vor fi prinşi.

Versuri Holograf – Mafia

Greu, n-ai sa poti sa te ascunzi mereu.
Rau, cercul lor se strange in jurul tau
Dai, dar de fapt iti cumperi viata ta.
Nu mai poti scapa.

Mafia e-n tot si-n toate.
Mafia te ajuta, poate.
Mafia iti da c-o mana, iti ia cu alta
Tot ce ai.
Mafia, o voce-n noapte,
Mafia ascunsa-n soapte
Mafia, tu crezi ca scapi
Dar esti mereu la mana lor.

Stiu, stiu ca esti prea slab si ei te stiu
Dai, daca nu, vei pierde tot ce ai.
Crezi, crezi ca poti sa fugi din calea mea
Nu mai poti scapa.
Daca vrei sa iei,
Daca vrei sa ai,
Daca vrei sa iei
Trebuie sa dai.

Mafia e-n tot si-n toate.
Mafia te ajuta, poate.
Mafia iti da c-o mana, iti ia cu alta
Tot ce ai.
Mafia, o voce-n noapte,
Mafia ascunsa-n soapte
Mafia, tu crezi ca scapi
Dar esti mereu la mana lor.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *