DJ Sava feat. Irina Rimes - I Loved You, single nou

DJ Sava feat. Irina Rimes – I Loved You

loading...

DJ Sava feat. Irina Rimes – I Loved You

E vremea lansărilor în muzica românească și a colaborărilor HIT. Dupa ce a ajuns în finala show-ului de talente “Fabrica de staruri” din Republica Moldova, și a dat lovitura cu „Visele”, primul ei single, Irina Rimes e pregătită să spargă topurile din nou. De data aceasta într-un featuring cu DJ Sava. Irina Rimes este originara din Republica Moldova, locul in care a si absolvit Facultatea de Muzica Usoara si Jazz din cadrul Conservatorului. In 2012 a ajuns in finala talent show-ului „Fabrica de staturi”, iar in urma cu 3 luni a lansat hitul „Visele”, care are in prezent peste 7,7 milioane de vizualizari pe YouTube si este in top 10 difuzari radio si TV.

img

Hit maker-ul DJ Sava colaboreaza cu noua senzatie din muzica romaneasca, Irina Rimes si lanseaza single-ul „I Loved You”, alaturi de un videoclip filmat peste ocean. O coproductie Cat Music – Quantum Music, single-ul „I Loved You” este compus de catre Irina Rimes, ca si in cazul anteriorului single, „Visele”, unul dintre hiturile verii 2016, alaturi de Lu-k Beats. Videoclipul este regizat de catre Alex Ceausu si a fost filmat atat in Romania, cat si peste ocean, in Desertul Nevada, Santa Monica si Hollywood. In urma cu cateva luni, DJ Sava a colaborat cu Faydee pentru hitul „Love in Dubai”, o piesa cu peste 10 milioane de vizualizari pe YouTube si care a intrat in playlisturile radiourilor si TV muzicale din Romania si strainatate.

Asculta   DJ Sava feat. Irina Rimes – I Loved You 

Irina Rimes, interpreta hitului „Visele”, şi DJ Sava au lansat o nouă melodie, „I Loved You”, însoţită de videoclipul oficial. Piesa de dragoste „I Loved You” este produsă de către DJ Sava pentru Cat Music Romania şi Quantum Music. Irina Rimes a compus muzica şi versurile noului single, iar regia clipului îi aparţine lui Alex Ceauşu.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *