DJ Sava feat. Faydee – Love in Dubai

loading...

DJ Sava feat. Faydee – Love in Dubai

Cea mai fresh colaborare vine de la DJ Sava și Faydee. ”Love in Dubai” te face să visezi cu ochii deschiși la vară, plajă, soare, distracție și fete frumoase. Băieții au filmat și un videoclip mega hot, în cele mai frumoase și luxoase locuri.  Piesa “Love in Dubai” îmbină perfect sound-ul de club cu cel de radio. DJ Sava, unul dintre cei mai în vogă producători din România și Faydee, celebrul artist australian, ne surprind cu o piesă, cu potențial de a fi hitul verii atât în România, cât și la nivel internațional, ca în cazul hitului “Bailando”.

art-dj-sava

Videoclipul piesei “Love in Dubai”, realizat de Alex Ceaușu, are ingredintele unui videoclip de vară: fete sexy, mare, plaje luxuriante, iaht-uri, o poveste de dragoste, toate acestea pe fundalul exotic al orașului Dubai. Te invităm într-o vacanță virtuală.”Love in Dubai” vine la scurt timp, după ce artistul internațional a lansat clipul piesei Legendary de pe cel mai nou EP. Clipul este filmat în România , în regia lui Alex Ceaușu . Faydee se află ,deja, de câteva zile în țara noastră pentru a susține o serie de concerte.

Asculta  DJ Sava feat. Faydee – Love in Dubai

„Piesa realizată împreună cu FAYDEE, “Love in Dubai”, vine după seria colaborărilor cu Raluka, Misha, Connect-R, Alina Eremia și fiind un artist de renume internațional, mă onorează. Îmi arată că muzica românească este de calitate și cu mare potențial internațional. Iar colaborările surpriză nu se încheie aici”, a declarat Sava.

„”Love in Dubai” mi-a plăcut de la primul play. DJ SAVA este unul dintre cei mai cunoscuți DJ și producători din România și toate piesele semnate de el au devenit hit-uri, deci am acceptat colaborarea imediat. Vă promit că o să dansați în vara aceasta pe “Love in Dubai””, a declarat Faydee.

Colaborarea cu Faydee, australianul devenit cunoscut în România și în străinătate după mega succesul „Laugh Till You Cry” feat Lazy J, care a adunat peste 50 milioane de vizualizări pe YouTube, a venit firesc, cei doi artiști colaborează cu aceeași casă de discuri – Cat Music.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *