DJ Sava feat. Carine - Sea Lo Que Sea,

DJ Sava feat. Carine – Sea Lo Que Sea

loading...

DJ Sava feat. Carine – Sea Lo Que Sea

 DJ Sava te ajuta  să te racoreşti puţin cu clip-ul noului single, “Sea Lo Que Sea”, o colaborare cu Carine,in  zilele astea fierbinţi de vara, parcă ai avea nevoie de o ieşire la mare şi de un cocktail rece.  DJ Sava are o voce fresh pentru piesele sale, Carine, o moldoveanca in varsta de 20 de ani, este studenta a Facultatii de Muzica, Teatru si Arte Plastice, dar si un foarte cunoscut manechin care a cucerit podiumurile internationale prin formele sale si prin look-ul exotic. Colaborarea dintre DJ Sava si Carine se materializeaza in “Sea Lo Que Sea”, o piesa de vara, care imbina ritmul “de radio”, cu influente spaniole. In regia lui Lucian Barbulescu, videoclipul piesei a fost filmat in Grecia, pe insula Creta. Clipul pune in evidenta frumusetea peisajelor care vin in completarea exotismul si naturaletii personajului principal, Carine. Vizualul a fost filmat pe o plajă din Grecia, iar de regie s-a ocupat Lucian Barbulescu.

Pana in prezent, DJ Sava a colaborat cu artisti precum Raluka, Connect-R, Misha, Alina Eremia, Faydee si Irina Rimes. Artistul a lansat piese care au cucerit publicul atat din Romania, cat si peste hotare si care au adunat zeci de milioane de vizulizari pe YouTube. Constantin Sava s-a născut la data de 3 aprilie 1973 în Buzău, iar pasiunea pentru muzică a început să și-o valorifice la începutul anilor 1990, când s-a angajat ca DJ într-un club din orașul natal. Tânărul muzician și-a continuat activitatea în acest local, numit Club No Limit, timp de zece ani, ulterior DJ Sava avea să mixeze în diferite cluburi din țară, în special pe litoralul românesc. Activitatea muzicianului s-a intensificat începând cu anul 2000, când a început să colaboreze cu o discotecă din Costinești, sub egida căreia a lucrat „multe veri la rând”.

Asculta  DJ Sava feat. Carine – Sea Lo Que Sea 

DJ Sava a semnat un contract de management cu o companie locală, care a promovat primele sale discuri single, Gone Away (2005) și Remember (2006). Primul album de studio al muzicianului a fost lansat la finele anului 2007 și poartă numele Love Drops, discul, imprimat sub egida Cat Music, conține colaborări cu interpretul Connect-R care au atins cele mai înalte poziții din clasamentele de specialitate, Sunshine (2007) și The Reason (2008). Începând cu primăvara anului 2009 DJ Sava a contactat-o pe interpreta de muzică dance-house Raluka în vederea producerii unor discuri single care s-au dovedit a fi de succes. September (2009), I Like (The Trumpet) (2010) și Love You (2010). Ca răsplată pentru eforturile din planul muzical, DJ Sava a fost invitat să mixeze în deschiderea concertului susținut de Tiësto în Chișinău. De asemenea, muzicianul a primit o serie de nominalizări și premii în cadrul unor gale cu notorietate.

“Carine simbolizeaza oarecum piesa “Sea Lo Que Sea”. E frumoasa, talentata, tanara, imprevizibila, adica ingredientele perfecte pentru o vara fierbinte”, declara DJ Sava.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *