Distinto – Luna

loading...

Distinto – Luna

Prima trupă pop-opera din România, Distinto, a lansat „Luna”, un videoclip la o piesă de iarnă, în ton cu vremea de afară. Compozitorul și producătorul Mihai Alexandru a lansat cea mai recenta creatie a sa, în interpretarea grupului vocal masculin Distinto, melodia ”Luna”.  Este un videoclip de imagine la noul single care vine să confirme stilul pop-opera, un stil pe care Distinto l-a impus pe piaţa românească şi cu care a cucerit publicul, stil muzical care astfel a început să fie promovat în ultimii ani şi de concursurile de talente precum „Românii Au Talent”, „Vocea României” sau „X-Factor”.

Distinto-Luna-e1452085592982

Piesa „Luna”, al cărei compozitor şi textier este Mihai Alexandru, este o poveste de dragoste prin care cei trei tenori ne introduc în lumea miracolului iubirii ce are loc într-un cadru feeric de iarnă. Atmosfera de basm ce se petrece sub lumina mistică a lunii, este ilustrată de Bogdan Alexe, cel care semnează regia videoclipului propus de Distinto tuturor romanticilor incurabili.

Asculta  Distinto – Luna

In iulie 2008, trupa a fost invitata sa cante in deschiderea concertelor lui Julio Iglesias de la Cluj si Iasi, iar reactia publicului la evolutia solistilor, a confirmat necesitatea acestui gen pe piata romaneasca.Realizarile artistice le aduc celor 3 solisti recunoasterea din partea presei si a publicului si astfel pentru bogata activitate artistica, li se decerneaza Premiul Special “Voci de Aur” in cadrul Galei Celebritatilor 2011 Romania.

Cei 3 solisti, Octavian Dobrota, Marius Olteanu si Mihai Radu, care reprezinta prima trupa pop-opera din Romania, au colaborari de exceptie cu artisti de renume, atat pe piata romaneasca, cat si pe cea internationala: sopranele Felicia Filip, Daniela Vladescu , Ianna Novac, celebrii interpreti Francesco Napoli si Adrian Romcescu, dar si Nicola si Anna Lesko, alaturi de care cei 3 incanta publicul cu reprezentatii de inalta valoare artistica.

In anul 2008, trupa incepe colaborarea cu Casa de Productie Cat Music, colaborare care aduce pe piata romaneasca primul album al formatiei. Albumul reprezinta o premiera pentru muzica romaneasca: in primul rand, pentru ca defineste genul abordat prin lucrarile muzicale noi prezentate; in al doilea rand, pentru ca propune transformarea stilistica, in genul clasico-romantic, a celor mai importante creatii romanesti si internationale, care prin valoarea lor si-au pastrat „nemurirea” in constiinta si sufletele iubitorilor de muzica din Romania. Si, in al treilea rand, pentru ca maniera propusa de cei 3 solisti, reprezinta una dintre cele mai rafinate expresii ale stilului bel-canto.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *