Connect-R - What It Is!, single nou

Connect-R – What It Is!

loading...

Connect-R – What It Is!

Connect-R vine cu o noua piesa „What It Is!”, de data aceasta o dedicatie pentru toti cei care comenteaza la adresa lui. Track-ul „What It Is!” apare si cu un videoclip regizat de Criss Blaziny si filmat prin Bucuresti. „What It Is!” e un track care suna mult a trap si cu influente de prin ceea ce se intampla in rap-ul international ca sound la momentul actual. Muzica, versurile si orchestratia ii apartin lui Connect-R, care vine sa lamureasca lucrurile pentru toti cei care mai aveau indoieli in privinta sa si a carierei sale muzicale. În 2 minute şi 28 de secunde rapperul autohton a îndesat un beat cu aer american şi mesaje pentru hateri. „What It Is!” este filmat în faţa Casei Poporului, cu Connect-R lângă un Mercedes decapotabil. Artistul cântă despre respect şi glorie, dar avem şi un mic throwback spre latura sa sensibilă, prin prim planul pe tatuajul de pe mână. Acolo apare stilizat numele fiicei sale, Maya, pe care am putut-o vedea în clipul piesei „Semne”, colaborare cu Andra.

Fanii Şatra Benz vor sesiza similarităţi cu release-urile trupei, care pare să fi monopolizat genul trap la noi. Connect-R se descurcă excelent pe trap, iar „What It Is!” ar putea fi începutul abordării unui nou stil pentru artist. Resimţim şi ceva influenţe de R&B în părţile mai lente ale clipului. Spre final după o perioadă de „cruising” în Mercedes, muzicianul este filmat în faţa Teatrului Naţional din Bucureşti. Pe lângă onomatopeele care îl lăsa fără aer, auzim secţiuni în care Connect-R cântă în dialectul rromales şi în cuvinte ce trebuie ascultate cu atenţie pentru a fi înţelese. Toate acestea cu un refren numai bun de Bronx „Tell you right now what it is!”. Nu ştim dacă acest atac la trap se va solda cu o colaborare cu Killa Fonic şi Şatra sau cu o rivalitate.

Asculta  Connect-R – What It Is!

Aceasta este una dintre puţinele piese solo noi ale rapperului de 35 de ani, după multiple colaborări în ultimii ani. A colaborat cu Feli la piesa „Ceartă artă” şi cu La Familia pe hitul „Curaj”. În 2016 am auzit featuring-uri cu Nicole Cherry pe „Se poartă vara” şi cu Pacha Man pe „Mare Căldură”. Dupa o pauza de vreun an, in care doar si-a mai pus vocea pe cateva colaborari, Connect-R a venit cu un nou single. „Semne” e un featuring cu Andra care a reusit sa intre foarte repede intre favoritele ascultatorilor de muzica si a intrat in topul difuzarilor de pe radio, momentan fiind clasata pe pozitia a noua.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *