Cleopatra Stratan - Te las cu inima, Cleopatra Stratan, Te las cu inima,

Cleopatra Stratan – Te las cu inima

loading...

Cleopatra Stratan – Te las cu inima

Astazi va prezentam lansarea unui nou single lansat impreuna cu un video pe masura pentru Cleopatra Stratan – Te las cu inima

Incet dar sigur, timpul trece pentru unii iar pentru altii zboara. Astfel, putem observa cum copiii de alta data cresc, devenind adulti iar adultii devenind oameni mari sau oameni cu experienta. Astazi, vom vorbi despre prima faza si despre primele semnale de iubire. Semnale ce se transforma in trairi, in momente sau in fiori. Oricum ar fi important este sa le traim, aceste momente si fix despre aceste trairi ne vorbeste si Cleopatra Stratan in acest nou single pe care-l lanseaza impreuna cu un videoclip pe masura.

Cleopatra Stratan, astazi in varsta de 15 ani, revine in atentia fanilor ei si pe piata muzicala cu acest nou single in care ne povesteste despre un nou capitol din viata ei. Un capitol in care cu siguranta multi s-au regasit sau se gasesc acum. Artista spera ca acest videoclip sa aiba macar jumatate din succesul avut de cea mai cunoscuta piesa a sa, „Ghita”, care a strans peste 50 de milioane de vizionari pe youtube.

Vezi videoclip oficial Cleopatra Stratan – Te las cu inima

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *