Andrea & Otilia feat. Shaggy & Costi – PASSION

loading...

Andrea & Otilia feat. Shaggy & Costi – PASSION

Declarată oficial o colaborare inedită a momentului, bulgăroaica Andrea şi Otilia, două dintre cele mai cunoscute cantăreţe din Europa de Sud-Est au răspuns pozitiv la chemarea celebrului producător Costi pentru piesa „Passion”. Nevoia unui flavour jamaican a făcut ca internaţionalul Shaggy să se alăture dându-i mai multă substanţă proiectului ce se doreşte a fi încă un succes internaţional demn de topul Billboard american, asemănator cu cel al hitului mondial “Habibi (I need your love)”, produs tot de Costi.

061dec90-5719-4ec9-aa41-093b7bca184d

După Inna cu “Hot” şi Alexandra Stan cu “Saxobeat”, Otilia este a treia cantareaţă româncă, cu un debut internaţional spectaculos întâmplat în ultimii 5 ani.Succesul OTILIEI se cuantifică şi în cele aproape 200 milioane de vizualizări ale piesei “Bilionera” pe canalele youtube, în licenţierea piesei în America de Sud, toată Europa de Sud-Est şi o parte din Europa de Vest.

Asculta  Andrea & Otilia feat. Shaggy & Costi – PASSION

Costi Ionita s-a intors cu o noua productie in care Andrea, Otilia si Shaggy sunt personajele principale ,Passion. Noua piesa beneficiaza si de un videoclip pe masura, din care nu lipsesc dansatoarele provocatoare si tinutele indraznete. Passion se doreste a fi un succes la fel de mare ca Habibi (I Need Your Love), colaborarea dintre Shaggy, Faydee si Mohombi care a ajuns pana pe locul 66 in Billboard Hot 100.

Andrea s-a facut remarcata prin intermediul unor piese produse tot de Costi Ionita: Samo Moi, Tyalee, Upotrebena, I Wanna, Champagne, care au avut succes atat la noi cat si in Balcani. Otilia, in schimb, e una dintre noile aparitii cu un succes incredibil datorita piesei Bilionera. Hitul lansat anul trecut a fost licentiat apoi in mai multe teritorii din America Latina si Europa de Vest. Recent, Otilia a venit cu un alt single, de data aceasta o piesa in limba romana – Iubire adevarata.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *