AMI - Hola!,, single nou

AMI – Hola!

loading...

AMI – Hola!

AMI, cunoscută pentru hit-urile sale în limba spaniolă, revine cu o nouă piesă și cu un nou sound. Cel mai recent single “Hola!” marchează o evoluție din punct de vedere muzical și o întoarcere la piesele cu care și-a cucerit publicul cu ani în urmă. Dacă în ultima perioadă, artista a făcut furori cu piese în limba română: „Te Aștept Diseară”, „Mă Omoară”, „Deja Vu”, „3 Lucruri”, „Indiferență Ta”, a venit momentul pentru o piesă “muy caliente” ale căror versuri au fost scrise integral de către AMI. Cel care a dat viață ritmurilor vibrante pentru „Hola!” este Adi Colcerul, producător muzical cu care AMI face echipă bună de ceva vreme, acesta fiind răspunzător și de super-hit-urile “Playa En Costă Rica“ sau “Otra Vez“. Și pentru că astfel de ritmuri fierbinți aveau nevoie să prindă viață și să ajungă la public și cu ajutorul imaginilor, a fost cooptat în echipa regizorul Bogdan Daragiu, acesta reușind printr-un clip de stare plin de culoare să scoată în evidență că AMI este o adevărată “chica latina“.

AMI a devenit cunoscută publicului datorită vocii sale care s-a auzit pentru prima dată în super hit-ul „Trumpet Lights“, piesă care a plăcut foarte mult publicului român. Au urmat proiecte precum „Otra Vez“, „Playa En Costă Rică”, sau “Somnu` nu mă ia”. Colaborările dintre Grasu XXL și AMI la piese precum „Deja Vu” sau „3 lucruri” au fost foarte apreciate de fani, iar reinterpretarea piesei Laurei Stoica “Un actor grăbit” a sensibilizat publicul artistei. Cea mai recentă colaborare a artistei “Sunt bine“ alături de Tostogan’S a fost apreciată de public, reușind să strângă peste 3 milioane de vizualizări. Fiind îndrăgostită iremediabil de vioara, AMI promite că va insera fragmente din acest instrument drag în viitoarele proiecte, dar până atunci să ne delectam cu ritmurile latine din “Hola!“

Asculta  AMI – Hola! 

“Am lucrat foarte mult în studio și avem pregătite piese foarte bune pe care abia aștept să le lansăm. Mi-am dorit să mă întorc la versurile în spaniolă, iar “Hola!” este o combinație de muzică latino cu trap care o să vă cheme pe ringul de dans. Cu Adi lucrez de la prima mea piesă “Trumpet Lights” și facem o echipă extrem de bună în studio, înțelege exact ce îmi place să cant și mă ajută foarte mult să mă descopăr că artist”, a decarat AMI.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *