Alternosfera - Haosoleum

Alternosfera – Haosoleum

loading...

Alternosfera – Haosoleum

Formatia Alternosfera ne ofera primul videoclip de pe albumul „Haosoleum” pentru piesa cu aceasi nume ce este inclusa pe coloana sonora a scurt metrajului „Flutulus”. Videoclipul contine scene din aceasta noua productie independenta din Republica Moldova si are drept scop promovarea filmului. Filmarile videoclipului au avut loc la complexul „Vila cu parc Mandac”, un conac boieresc, construit la sfarsitul secolului XIX, in nordul Republicii Moldova. Tot acolo au avut loc si o parte din filmarile pentru „Flutulus”.

Alternosfera - Haosoleum-19

Filmul este un scurt metraj, de 30 de minute, in regia lui Igor Sadovski, imaginea Veaceslav Cebotari, cu participarea actorilor Dana Ciobanu din Chisinau si Oliver Toderita din Bucuresti. Productia urmeaza a fi lansata in primavara acestui an si proiectata initial doar in cadrul festivalurilor internationale de film.

Asculta  Alternosfera – Haosoleum

Alternosfera este o formație de rock alternativ, din Chișinău, Republica Moldova, fondată la 13 decembrie 1998, activă în prezent, a cărei componență îi cuprinde pe Marcel Bostan – voce, clape; Serghei Aladin- chitara, clape, Sergiu Krasnov – bas; Marin Nicoară – chitară, clape și Eugen Berdea – tobe.

Alternosfera practică un metal alternativ melodic, cu clapa care „duce” toată melodia. Versurile lor sunt de cele mai multe ori de dragoste, avand însă și conotații sociale sau politice. Ca sound, Alternosfera este unică în momentul de față pe piața muzicală basarabeană, contextul lor de influențe variind de la anii ’80 la grunge-ul Seattle-ului anilor 90.

Vocea lui Marcel este bogată ca inflexiuni, având și o linie lirică dezvoltată și exersată, cât și puterea de a „urca” foarte mult. Melodicitatea lor specifică este dată și de faptul că majoritatea pieselor au „lead”-ul de pian clasic. „Alternosfera iese în față cu formula unei compoziții melodioase împănate cu distorsuri violente de chitară peste care este presarată o limbă româna tainică”, spune Bogdan Șerban, realizator Top Show Radio Guerrilla.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *