Alexia Talavutis - Lumea mea, single nou

Alexia Talavutis – Lumea mea

loading...

Alexia Talavutis – Lumea mea

Zambeste, bucura-te si iubeste in timp ce asculti „Lumea Mea”, piesa prin care Alexia Talavutis isi face debutul solo in industria muzicala. Fosta membra a trupei Lala Band canta si danseaza din copilarie, iar „Lumea Mea” este rezultatul experientelor si calatoriilor muzicale interioare, rezumate intr-o invitatie-indemn in universul ei optimist, plin de soare si energie pozitiva. Clipul regizat de Vlad Oancea dezvaluie noul look al artistei si exprima energia care o caracterizeaza prin cadre de inspiratie a anilor ’80, in care domina cele mai vesele culori, care vibreaza in universul disco si efervescent al piesei si al mesajului care o insoteste. Alexia Țalavutis se bucură de sprijinul fanilor și îi răsplătește cu o surpriză. Bine ai venit în #LumeaMea” este mesajul prin care artista și-a întâmpinat deja fanii pe rețelele de socializare, iar sutelor de mesaje primate le urmează o promisiune: Alexia le va înmâna, în curând, fanilor pe care abia așteaptă să-i întâlnească, un #KitDeBucurie, fiindcă „bucuria te ajută să supraviețuiești oriunde în lume”.

„Piesa „Lumea Mea” s-a nascut intr-un moment in care mi-am amintit ca atunci cand eram mica, eram foarte fericita, optimista, plina de viata si bucuroasa sa fiu pe scena, sa cant, sa joc, sa dansez, sa spun poezii, trebuia doar sa mi se dea un microfon… N-aveam emotii. Mi-am dat seama ca asa sunt si acum si mi-am dorit enorm sa impart fericirea asta cu fanii. Asa mi-a venit ideea sa scriu o piesa despre o lume a mea, plina de iubire si zambet, o lume care poate fi A Ta si a Tuturor. O lume in care totul este permis daca ai zambetul la tine. Impreuna cu Victor B si Regyna, am inceput sa punem lumea mea pe muzica. „Lumea Mea” este o piesa care s-a nascut din suflet si care sper sa aduca zambet in sufletele celor care o asculta” , marturiseste artista.

Asculta  Alexia Talavutis – Lumea mea

„Filmările au durat 16 ore si m-am bucurat de fiecare moment alături de toată echipa. Aș fi putut să filmez o săptămână întreagă, fără pauză, fiindcă pe platou mă simt în largul meu, la fel ca pe scenă. Sunt bucuroasa că fanii mă pot cunoaște exact așa cum sunt si vreau sa le dăruiesc toată dragostea și energia din Lumea Mea”, spune Alexia.

În plus, artista îi suprinde, înainte de oricine, pe foștii ei colegi din Lala Band. „Îmi place atitudinea, se simte bine, îmi place noul look”, „Ce tare e coregrafia”, „Sunt total șocat”, „Mă bucur că în sfârșit în România avem un artist de inspirație optzecistă”, „Mi se pare că nu mai e nicio artistă în zona asta”, „Bravo, Alexia!”, sunt câteva dintre reacțiile foștilor ei colegi Sore, Alina Eremia, Dorian Popa, Liviu Teodorescu, Ana Baniciu, Bubu Cernea, Dima Trofim, Cristina Ciobășanu, Vlad Gherman, Andrei Serban, Rapha Tudor, Oana Stancu și Bianca Dragomir.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *