Will Jordan - The Love, single nou

Will Jordan – The Love

loading...

Will Jordan – The Love

Producatorul nominat la Grammy pentru piesa Fly ( Nicki Minaj & Rihanna), Will Jordan, lanseaza noul single The Love, ce face parte din trilogia Journey to the Land of the Lost. Will Jordan demonstreaza versatilitatea atat ca artist cat si producator. Povestea lui incepe in Tacoma, unde talentul lui William a ajuns la urechile casei de discuri Beluga Heights si a avut ocazia de a lucra cu celebrul producator JR Rotem.

unnamed (1)

Parteneriatul a dus la colaborarea cu Nicki Minaj si Rihanna pentru piesa Fly care a luat discul de platina, a castigat premiul American Music si a fost nominalizat pentru un premiu Grammy. Successul piesei i-a oferit lui Will un publishing deal cu Universal Music Publishing Group.

Asculta  Will Jordan – The Love

Dupa ce a lansat primele doua parti ale trilogiei Journey to the Land of the Lost, astazi s-a lansat noul single The Love, care va fi, de asemenea, prezentat pe Revolt TV Sound by the Sound in Seattle, alaturi de un interviu in care Will Jordan are ocazia de a impartasi pasiunea autentica pe care o are pentru muzica. Single-ul ‘The Love’ a fost produs de Will Jordan si beneficiaza de un sunet cu adevarat unic combinat cu vocea lui foarte catchy.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *